lauantai 15. toukokuuta 2010

Juustosarvet






Juustosarvet
Herkullinen ja helppotekoinen  resepti, mums!


Tästä reseptistä sarvia tulee 16 kappaletta. Ne ovat melko pikkuisia, joten jos intoa riittää, taikina kannattaa tehdä tuplana. 

Nämä herkulliset juustosarvet maistuvat sekä lämpiminä että kylminä.
2 dl kermaviiliä
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
50 g sulatettua voita tai
margariinia
2 dl emmental-raastetta
täyte:
n. 2 dl juustoraastetta tai noin 100 g tuore- tai homejuustoa

Sulata voi ja sekoita kermaviili jauhoihin. Sekoita kaikki taikinan loputkin ainekset keskenään.
Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kumpikin osa pyöreäksi levyksi. Jaa kumpikin taikinalevy taikinapyörällä sektoreittain kahdeksaan osaan. Pane nokare haluamaasi täytettä jokaiselle palalle ja rullaa sarviksi aloittaen rullaaminen aina palan leveämmästä päästä.(minä voitelin vielä ne munalla ja ripottelin hieman juustoraastetta päälle)
Pane sarvet uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Resepti: Marja-Kristiina Vainela

-tuta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio