tiistai 19. elokuuta 2014

Jäätynyt ruusu..

kakun päällä!
Ohje:
Terälehtien sokerointi







Unelmatorttu:
4kpl munaa
1 dl sokeria
3/4 dl kaakojauhetta 
1/2 dl maissitärkelystä
1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

 Kuumenna uuni 225 asteeseen. 
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. 
Lisää jauhoseos munavaahtoon siivilän läpi, varovasti sekottaen.
Levitä taikina uunipellille tasaiseksi kerrokseksi ja paista torttupohjaa noin 8 minuuttia. 
 Ripottele sokeria leivinpaperille. Kumoa kypsä torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota paperi.

  • Täyte:
  • Yksi pussi Blå Bandin Mango-Passionmoussea, ohjeen mukaan
  • Kolme säilöttyä persikan puoliskaa, paloiteltuna
  • Pinnalle:
  • 1½ dl vispikermaa (vaahdotetaan)
  • 1 rkl sokeria

  • Levitä mousse jäähtyneen torttulevyn päälle.. 
kääri rullalle ja..
..levitä vaahto pinnalle. Koristele oman maun mukaan!

Raikkaan makuinen torttu.. suosittelen kokeilemaan :)
Paljon Onnea Jennille 15v!
-Tuta-



20 kommenttia:

  1. Onnea 15v Jennille☺
    Oih, taidanpa tästä lähteä Tutalle maistelemaan ihanan näköistä kakkua ☺♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mate.. tervetuloa vaan, kakkua taisi jäädä pieni siivu jäljelle:)

      Poista
    2. Juu täälä uudestaan, nam, nam☺
      Miten kuivasit ruusun, kun sait värin niin kauniina pysymään?

      Poista
    3. Hetken roikkui uuniritilällä 50 asteessa ylösalaisin, sen jälkeen sammutin uunin ja laitoin luukun raolleen. Harmi kun en katsonut kelloa kuinka monta tuntia oli siellä kaikenkaikkiaan. Oliskohan ollut pari tuntia.. kun otin sen pois sieltä niin oli jo aavistuksen verran kovettunut. Sitten laitoin sen jääpalakennoon oikein päin ja kaappiin. Tuollaisena se sitten säilyi:)

      Poista
  2. Tuohon ei muuta osaa sanoa kuin NAM!

    VastaaPoista
  3. Voi miten herkkua. Tuo ruusu on kuin "kuurankukka" ihana.

    VastaaPoista
  4. Herkulliselta ja raikkaalta näyttää, ruusu oli piste iin päälle, kuola valuu suusta ja kastelee näppäimet:)

    VastaaPoista
  5. Voi kun upea kakku. On se vaan kiva kun saa toisilta mukavia ideoita. Minäkin olen monta sinulta ja Matelta saanut ♥

    Oikein mukavaa viikonloppua !

    VastaaPoista
  6. Onpa herkullisen ja vallan mahdottoman kauniin näköinen! Tuollasta pitäisi itsekin päästä testaamaan. Tässä juuri haeskelin sopivaa jälkkäriohjetta viikonlopun vieraille, joten tämä on kyllä vahva ehdokas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aarnilintu.. kannattaa testata:)

      Poista
  7. Slurpsis! Nam! Niin herkullisen ja kauniin näköistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elämää maalaismaisemissa:)

      Poista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio