lauantai 23. tammikuuta 2010

Jääkarkit


Jaakaramellit.jpg


100 g tummaa suklaata 
(tai omaa lempisuklaata)
100 g kookosrasvaa
alumiinisia konvehtivuokia

Sulata kookosrasva kattilassa, miedolla lämmöllä. Lisää paloiksi pilkottu suklaa. Sekoita kunnes suklaa on sulanut. 
Kaada seos nokalliseen kannuun ja kaada kannusta konvehtivuokiin.
Anna jähmettyä jääkaapissa. Jääsuklaa säilytetään jääkaapissa, koska se pehmenee huoneenlämmössä.

Nauti itsetehdystä jääsuklaasta, tai vie joulutuliaisiksi sukulaisille ja ystäville. 
Kuinka moni 70-luvun lapsi muistaa, nämä retrokaramellit?


Herkullista
-tuta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...