8-10 kpl isoa muffinia
tai 12 kpl pieniä
tai 12 kpl pieniä
1½ dl juoksevaa
margariinia
½ dl maitoa
2½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 munaa
3½ dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
Täyte:
100g valkosuklaata
kaksi pientä
raparperin vartta
Koristeluun
tomusokeria
Aseta uuni 200° C.
Pilko suklaa pieniksi
paloiksi. Kuori ja paloittele raparperit.
Sekoita rasva, maito,
sokeri, vaniljasokeri ja munat kulhossa.
Sekoita vehnäjauhot
ja leivinjauhe keskenään.
Lisää ne munaseokseen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Täytä muffinivuoat 2/3 osaa taikinalla. Painele lopuksi jokaisen muffinin
keskelle muutamia raparperin ja valkosuklaan palasia. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20
minuuttia. Anna jäähtyä ja sirottele päälle tomusokeria.
Resepti Allers
-tuta-
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2010
-tuta-
Herkullinen muffini ohje!
VastaaPoistaRaparperia onkin vielä pakkasessa. Näitä voiskin tehdä.
Onpa todella herkullisen näköisiä. Pitääkin laittaa ohje talteen, kun ei noita edellisen vuoden herkkuja enää ole pakastimessa. Onneksi tuoretta on kohta saatavilla.
VastaaPoistaVoi että, miten herkulliselta kuulostaa! Raparperin kirpeys ja valkosuklaan makeus on kyllä vastustamaton yhdistelmä. Kiitos, että jaoit tämän reseptin – se menee ehdottomasti kokeiluun! 😊
VastaaPoistaKiitoksia ja olehyvä ❤️💐🌿
PoistaIhanalta kuulostaa. Kiitos reseptistä. Pakko kokeilla näitä.
VastaaPoista