torstai 22. marraskuuta 2012

Suora linkki tallennustilaan


SUORA LINKKI PICASAN KUVATILAAN:)

Kuvien alla. .. alareunassa on sitten kuvatilan tiedot:)

(Katso että olet kirjautunut blogiisi)

6 kommenttia:

 1. Kiitos, mutta pääsen siihen samaan kuin aikaisemminkin.
  Oikealla alareunssa lukee, luo om google profiili, mutta se ei aktivoidu.... :(
  En pääse mitenkään eteenpäin !!

  VastaaPoista
 2. Minä pääsen omiin kuviini, jotka ovat picasassa. Kuvaongelma on näköjään tullut kaikille samaan aikaan. Aikoinaan google+ mainosti, että rajattomasti kuvatilaa - asia ei ilmeisesti ollutkaan niin. Liitän nykyisin kuvani flicorista blogiin. On jo kolmas systeemi, millä laitaa kuvia blogiin. Aina löytyy uusi, kun vanha jättää.

  VastaaPoista
 3. Mulla on viime päivinä ollut tuo kuvaongelma myös. Olen öitä myöten pienentänyt pikseliprosentteja tuolla Picasassa. Enää 600 kuvaa pienentämättä! Hehhee.. 97 % kuvatilastani on täynnä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tosi paljon tuosta linkistä ja niinhän se siellä näytti, että 97% käytetty. Minulla oli kuvia siellä verrkkoalbumissa, jotka myös olen tallentanut levykkeelle, poistelin sieltä ja johan alkoi tulla tilaa.
  Sitä minä vain ihmettelen kun sinne ilmestyy kaikki kuvat jotka laitan blogiin, Eli sellainen albumi, jota en itse sinne ole laittanut ja blogin nimellä, ja sehän vie tilaa myös. Eli samat kuvat kuin blogissa ja sitä en uskaltanut poistaa, jos se samalla poistaa kuvat blogista.

  VastaaPoista
 5. Älä poista.. kuvat poistuu myös blogista!

  VastaaPoista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...