keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Olohuone


Tämä näkymä oli alkanut kyllästyttämään... ja jotain pientä muutosta kaipasin tähän. Eikun Ikeaan vaan.
Syyllinen on selvästi mun sydän.. pari viikkoa sitten siihen laitettiin Tyksissä kaksi stenttiä ja pallolaajennus, nyt se luulee et se on nuori taas :DSisustussuunnittelijan painajainen esittäytyy!!
Kullan ja Hopean liitto.. uuden ja vanhan yhdistäminen.

Tämä oli vielä helppoa..


Niin... ja lähtökohta on tämä kultainen Eiffeltorni..
jonka ajattelin yhdistää muihin kullanvärisiin juttuihin..
Laittakaa silmät kiinni.. älkää järkyttykö..
.
.
.
.
.
.
.

Kauhistus?
Kukkataulu joutaa selvästi pois..... vai??
..näinkö?

..Apuva, hiki tulee,  mitä mieltä olette??

Vai pitääkö palata tähän?

.. sitä nyt miettii tuumaileva Tuta!

.
.
.


Lattialampun vaihdoin pöytälamppuun... tuli selvästi rauhallisempi tunnelma:)

PS.  VILSHULT TAULUT OVAT TARJOUKSESSA HEINÄKUUN AJAN: IKEA KORTILLA HINTA ON 29.90€
(Ainakin Raisiossa)

44 kommenttia:

 1. No, jopas heitit vaikean.. Uusi taulu on hieno ja sopii hyvin seinälle sekä muuhun kalustukseen. Kukkataulun jos ottaa pois niin mun silmään tulee liian valju, jotakin nurkka tarttis, mutta mitä..? Toisella puolella kun on kello niin joku seinäkoriste jos ei taulu.. tasapainottaisi, ehkäpä pyöreä / ovaali muodoltaan.. No, sinä olet taitava tuunailija niin jotakin keksit. Ja onnea hirmuisesti uudelleen "tuunatusta" sydämestä<3
  Hyvä vaikutus=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyhjältä minustakin näyttää, kukkataulun tilalle pitäisi kehitellä jotain :)
   Se on vaan paha juttu kun tuota kelloa ei voi ottaa pois. Sen takana on ruma jälki. Seinät ovat kovaa betonia ja poratessa tuli pieni kuoppa.

   Poista
 2. Ihan selvästi nuoruuden villitystä:)))) Onnea täältäkin laajenukksesta. Miusta tuo kolmas alhaalta ois hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieli tekee välillä uutta...mutta vanhasta sitten pidän kaksinkäsin kiinni ja sovittaminen on vaikeaa.

   Poista
 3. Hei, kun kerran mielipidettä kysyit (ethän vaan loukkaannu eikä nuoreksi korjattu sydänpiuha suutu ;).. Minusta sohvat, tyynyt, matto, verhot, uusi taulu ja oikean puoleinen jalkalamppu ovat kivoja ja keskenään sopivia. Nurkkapöydälle hankkisin ison vaalean pöytävalaisimen (tunnelman luojaksi talvi-iltoina). Vaikka taulut ovatkin kauniita ja ehkä niihin liittyy muistoja, eivät ne minusta sovi enää muuten vaalean nuorekkaaseen tyyliin ja tuon uuden taulun pariksi. Kultaisen seinäkellon voisi ehkä siirtää ompelupöydän yläpuolelle..
  Toisen sohvan yläpuolelle voisi hankkia samaa tyyliä (kehykset, hopea) olevan taulun.. tai
  esim Ikean Lack seinähyllyjä, joille pari mustavalkoista kuvaa tms, MUTTA sitten pitäisikin jo
  siirtää tumma vanhanaikainen kirjahylly pois olkkarista tai ostaa sen tilalle joku vaalea umpiovinen säilytysjuttu. Huh, tuosta tulisi jo liian iso operaatio, jos olet toipilaanakin vielä.
  Mutta tällaisia ajatuksia minulle tuli, kun katselin kuviasi. Sinä tiedät kuitenkin halusi, tarpeesi ja mahdollisuutesi parhaiten! Pääasia, että itse viihdyt! Mukavaa kesää! t. uusi lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä... Uutta kirjahyllyä olen jo katsellut, en ole löytänyt vielä mieleistä. Pöytälamppu mulla onkin jo, sen siirrän heti tuohon kulmapöydälle!
   Ps. En loukkaantunut ollenkaan.. on mukava saada eri vaihtoehtoja mietittäväksi. Välillä kun oma pää lyö vallan tyhjää.. :) Mukavaa kesää myös sinulle ja tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 4. Hienoa että sydämesi on taas kunnossa! Olen ilonen puolestasi. Vinkkinä sisustukseen. Mitä jos koostat muista tauluistasi yhtä ison taulun (neliön) kuin Eiffel-taulun. Silloin molemmilla seinillä on yhtä isot taulut. Toinen ' taulu' neliö kokoelmana. Ihanaa kesää Sinulle. T. Kirppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on vallan hieno idea, kiitos :)

   Poista
  2. Niin ja ihanaa kesää myös sinulle :)

   Poista
 5. Kannatan Kirpun ehdotusta pikkutaulujen kokoamisesta yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Vanhalle Rouvalle, harkinnan alla on <3

   Poista
 6. Oi,oi kaunista on en osaa sanoa muuta:)

  VastaaPoista
 7. Hei, uusi taulu on just nappi tuohon sisustukseen, mut jalkalampun tilalle voisit kokeilla jotain erillaista jalkalamppua, jotain nykyaikaisempaa. Menet liikkeeseen tuon valokuvasi kanssa ja mallailet siellä eri juttuja ja netissäkin on näitä suunnittelu juttuja, joita voi itse sommitella.
  Vas. puolen kultareunataulu ja kello ovat kauheen orvon näköisiä, että minusta siihenkin sopis jotain kookkaanpaa tai jopa liimattavia tarrakuvia tai tapeettia. Tuolla yhes blogissa; oliko se " joka naisen sisustusblogi tai joku sellanen, siel on hyviä vihjeitä ja kokeiluja. Sisustuksesi on minun silmään ihan kiva, muttei enää noita entisiä tauluja takaisin.
  Oi onhan sydän nuortunut ku uutta voimaa sai. Hyvää vointia sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin silmään ottaa ne kultaset siinä vasemalla.. jotain siihen pitää kehitellä :)

   Poista
 8. Kolmas alhaalta on minun makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti.. se taitaa olla paras laittamistani vaihtoehdoista <3

   Poista
 9. Onkohan kellosi kuinka arvokas vai voisikohan sitä tuunata hopeanväriseksi :)? Jos et halua sitä poistaa. Entä sen viereen taulun tilalle isokokoinen hopeakehyksinen peili tai tauluhyllyjä vaikka kaksi päällekkäin ja niihin koristeitasi, tauluja...? Heitinpä tällaisia ajatuksia, itse pähkäilen myös vastaavien "ongelmien" kanssa. Hyviä vointeja ja kesäpäiviä sinne, t. blogissasi usein piipahtava Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätäkin ideaa voisi ajatella... Peili kuulostaa ihan hienolta vaihtoehdolta, Minulla on vain huono tapa kiintyä tavaroihin, jotka olen saanut lahjaksi tai perinnöksi.
   Ihania kesäpäiviä sinulle Ella:)

   Poista
 10. Minäkään en laittaisi enää vanhoja tauluja takaisin. Edellä olevat ehdotukset antavat hyviä vinkkejä:) Istuinryhmäsi on niin kaunis että jotain nuorekasta kaipaa ympärilleen. Ehkä tauluille löytyisi jokin muu sopiva paikka kodistasi. Pöytälamppukin on kiva mutta jalkalampun vaihtaisin nykyaikaisempaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irma vinkeistä... Pikkuhiljaa alan tottumaan itsekin muutokseen.

   Poista
 11. Makuja on niin monenlaisia, Minusta kaikissa kuvissa on harmoninen tunnelma.
  O N N E A nuorentuneelle ♥ sydämellesi Tuta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mate...Uutta ilmettä halusin, sitten oli vaikea tottua siihen. Nyt en enää tarkastele jokaista yksityiskohtaa suurennuslasilla. Pikkuhiljaa sitten muuntelen lisää:)

   Poista
 12. Minusta vähenpi on kaunista ja rohkenen ehdottaa tuon sohvapöydän vaihtamista vaaleaksi tai uusi rahimainen päytätaso sohvaa harmaampi sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis.. Pöytää olen katsonut kaupoissa silläsilmällä, kun sopiva löytyy niin ostan.

   Poista
 13. Hei!
  Sinulla on tosi hieno blogi ja olet niin idearikas! Ja vielä olet juuri ollut noin isossa toimenpiteessä, olet kyllä sisukas!
  Olen kanssa sen kannalla, että kooste yhteen sopivista tauluista, eli yksi iso taulu, asetelma, ja että kehykset mallaavat tuohon isoon tauluun, sopisi tuohon viereiselle seinälle. Ja kellon laittaisin tuon ompelukoneen päälle. Ja lattialampun vaihtaisin johonkin tyyliin paremmin sopivan näköiseksi. Mutta todellakin, sinun kotisi ja sinun valintasi, Pääasiahan on se, että viihtyy omassa ympäristössä ja tuntee sen omakseen:) Makuja on niin monia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle hyvistä vinkeistä.. pikkuhiljaa ajattelin muunnella tavaroiden paikkoja olohuoneessa.
   Enpä olisi uskonut, että menee näin vaikeaksi, että oma pää ei sano mitään. Piti ensin tehdä ihan pikkuinen muutos ja lopputulos oli mielestäni kaaos..

   Poista
 14. Selvästi nuorekkaampi sisustus teillä on nyt. Eli et turhaan kertonut sydämensi olevan kuin nuoren tytön.
  Taitaa olla muukin Tuulassa nuorentunut.
  Tykkään tuosta uudesta, on rauhallisempi ja levollisempi.
  Mikähän huone on seuraava ????

  VastaaPoista
 15. Tiiä häntä.. tuosta nuorentumisesta :)
  Itsekin alan pikkuhiljaa tottumaan olohuoneen uuteen ilmeeseen. Kirjahylly ja pöytä pitäis vielä vaihtaa.

  VastaaPoista
 16. your sweet touches makes this room very inviting..great taste you have

  VastaaPoista
 17. Vaikka sydämmes nuortuikin ei taida olla viisasta heittää kaikkea vanhaa pois, siit tulee sydän kipiäks. Minusta tuo alakuva on ihan kiva, jos nostais tuon korkean lampun pois. Mistä kukin tykkää, tämä vain oli mun mielipide.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon korkean lampun alla teen kaikki käsityöni, koska siinä on tuo kohdevalaisin ja se on pimeinä aikoina korvaamaton. Juu, samaa mieltä olen, jotain vanhaa ja rakasta ei kannata laittaa pois.

   Poista
 18. Hiisi vieköön kommenttini ovat jo kahdesti kadonnee taivaan tuuliin, nyt ja aiemmin jättämäni. Kirjoitankohan liian pitkästi?? Pistänkin palastellen, älä hermostu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula.. en hermostu, kommenteja mukava lukea :)

   Poista
 19. Pöytälamppu todella rauhoittaa nurkkaa ja sopii nätisti kokonaisuuteen. Sohvaa siirtäisin ainakin 30 cm oikealle niin etteivät ole kosketuksissa toisiinsa, kokonaisuudesta tulee ilmavampi. Samalla matto kannattaa poikittain, sitoo istuinryhmän kauniisti omaksi kokonaisuudekseen. Telkkarin eteen pyöreä nukkamatto jos lattia ei paljaana mieleinen.

  VastaaPoista
 20. Jos kirpparilla tms. kävelee vastaan jalkalamppu, jos samantyylinen jalka kuin pöytälampussa, kannattaa juosta kiinni. Valkeajalkainen valkealla varjostimella sopisi upeasti kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
 21. Taulut, hmmmm. Noin ylipäätään tykkään kultakehyksisistä, sopivat tummien kalusteiden kanssa yhteen. Mitäs jos upean ompelupöydän päälle kokoaisi kolme mieleisintä, alin saa olla aika lähellä pöytäpintaa (10-30 cm ylempänä, tauluista riippuen)?? Kellon siirtäisin toisaalle.

  VastaaPoista
 22. Kirjahyllyssä on paljon valokuvia ja niitä varmaan löytyy lisääkin? Pikkusohvan yläpuolelle voisi tehdä kollaasin sukukuvista, vanhoista ja uusista, mieluiten hopeakehyksissä, niin istuu julistetaulun kanssakivasti - mutta ei välttämätöntä, juju olikin juurĩ erilaisten kehysten kokoelmassa. :o)
  Kannattaa tehdä ensin kooste lattialla, kokeilla erilaisia asetelmia. Mukana voi olla joku taulukin tai vaikka muutama muistoesine, ensikengät, kehystetty kutsukortti tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno idea.. katsotaan mitä saan aikaiseksi :)

   Poista
 23. Minusta tuon viimeisen kuvan sisustus on noista paras. Onnea onnistuneen operaation johdosta. Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...