lauantai 3. tammikuuta 2015

Muutos

Nyt se on sitten 2014 vuosi takanapäin. Joutuin ne vuodet menee, kun tähän ikään on päässyt. 
Laihdutus dieetti

Juuri alkanut uusi vuosi tuo muutoksia elämääni, sen olen päättänyt. Estrogeenin estolääkkeitä syön vielä runsaan vuoden verran. Plavix loppuu kesäkuun viimeinen päivä. Tänä vuonna saan myös uuden tekonivelen lonkkaan. Kävely on tullut niin tuskallisen vaikeaksi, vaikka käytän keppejä apunani. Särkylääkkeitä en voi napsia mielinmäärin, kroonisesti ärtyneen suoliston takia. Painon kanssa olen kamppaillut jo pitkään ja joulunaikana tuli jälleen herkuteltua pahalaatuisesti. Pituutta minulla on vaivaiset 153cm ja painoa 65kg.. siis runsasta ylipainoa, joka ei ole hyväksi sepelvaltimotaudille.. ei rintasyövälle, eikä nivelrikolle.

Nyt sitten päätin ottaa laihdutuksessa vippaskonstit avuksi ja ajattelin kokeilla Coffee&Konjac pillereitä kuukauden ajan. Niiden pitäisi vähentää näläntunnetta, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja hillitä makeanhimoa. Tuo näläntunnetta vähentävä glukomannaani on ainoa EU:n laihdutuskäyttöön hyväksymä kasvivalmiste.
Coffee&Konjac

Luontaistuoteliikkeet meillä päin myivät ei oota.. tuote on kuulemma vasta tulossa heille! Tilasin sen sitten Hyvinvoinnin tavaratalosta. *

Sitä odotellessa.. ostin koostumukseltaan samantyyppisiä pillereitä, että pääsen alkuun.

Laihdutus dieetti





Tästä se alkaa, minun uusi terveellinen elämä.
Ps. Kuten olette huomanneet, käsityö rintamalla on ollut valtavan hiljaista. Totuus on se, kun säryt vie vallan, niin mihinkään ei voi keskittyä kunnolla. Ranteisiin olen saanut jo kaksi kortisonipiikkiä, niitäkään ei varmaan voi pistellä loputtomasti. Virkkaaminen ja neulominen on sitten jäänyt vähemmälle.


Näillä eväillä mitä tällä hetkellä on,  tepsuttelen eteenpäin kohti kivutonta tulevaisuutta.. se on jämti se!

Tästä vuodesta tulee ihana vuosi :)

 Mitäs luulette, onko se minun kukkaro vain, joka varmasti laihtuu näiden pillereiden vuoksi??

Toivossa elävä
-Tuta-

42 kommenttia:

  1. Hyvät on suunnitelmasi ja se nyt ainakin on varmaa että pillerit ainakin kukkaroa laihduttaa, toivottavasti sinuakin.
    Lonkkaleikkaus kyllä vie kivun lonkasta, minulla nyt yli 9 vuotta leikkauksesta eikä mitään häikkää ole ollut, tuskin sitä muistaa että on tekolöonkka. Tsemppiä ja ihanaa vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mummeli.. kiva kuulla, että lonkkanivel on kuin oma. Hieman minua on jännittänyt miltä se tuntuu.

      Poista
  2. Kyllähän se kukkaro kevenee, mutta jos siitä on hyötyä, niin asiaan menee :-)
    Monta on terveysongelmaa sinullakin, kipeä lonkka varmaan nyt hankalin. Liinkunnan avulla kun on helpompi laihduttaa. Minullekin on tullut kiloja taas ylimääräistä ja siihen pitäisi tarttua heti.
    Selkä ja nivelet ei kestä kipeinä ylipainoa ja pituutta kun on 172, niin siinä on muutenkin jo selälle kannettavaa.

    Ei sitä kortisonia voi loputtomiin pistää. Olkapäät mullakin tosi kipeät, mutta lääkäri sanoi, ettei enää kortisonia pitäisi antaa laittaa. Oli jo muutoksia niin paljon.

    Onnistumisen iloa laihdutuskuurille toivottelen ja kivuttomampaa elämää.

    VastaaPoista
  3. Onpa tosi ikävää kuulla, että nivelvaivat sun muut rempat hankaloittavat elämääsi. Oletko koskaan kokeillut vähähiilihydraattista ruokavaliota ja nyt en tarkoita suinkaan karppausta. Tulokset alkavat näkyä hyvin nopeasti,
    jopa parissa viikossa ja nälkää ei todellakaan tarvitse kärsiä. Minulla paino on pudonnut kymmenen kiloa ilman mitään poppaskonsteja ja olo on kaikin päin paljon virkeämpi ja energisempi kuin ennen. Olen nyt itse ollut kolmatta vuotta vhh:lla. Lääkäri Antti Heikkilän kirjoihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Hän selostaa ja kertoo kansantajuisesti ja selkeästi mihin vähähiilihydraattinen ruokavalion terveellisyys perustuu. Jopa kakkostyypin diabeettestä sairastavat saavat avun ruokavaliosta ja ykköstyypin diabeetikot saavat jättää insuliinin annostusta vähemmälle puhumattakaan lukemattomista muista sairauksista joihin ruokavalio auttaa. Hyvä prosessoimaton ruoka johon sisältyy laadukkaat proteiniit, hyvälaatuinen rasva, kasvikset, hedelmät ja marjat ovat avaintekijöitä ruokavaliossa. Netississä on myös runsaasti tietoa hakusanalla vähähiilihydraattinen ruokavalio. Paljon tsemppiä tulevaan vuoteesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti tietysti sanoa, että netissä. Sori.

      Poista
    2. Tämä kuulostaa hyvältä... mulla vaan ote pakkaa lipsumaan näissa ruokavalioissa.

      Poista
  4. Onnea elämäntapa remonttiin, ei pillerit riitä vaan katse ruokailuusi ja vaihda hyviin valintoihin ja sillä paino putoaa varmasti. On hauskaa seurata kuinka edistyt ja minä peukutan sinua ♥

    VastaaPoista
  5. Jospa ne pillerit ja ruokavalio yhdessä auttaisivat kilojen karistamiseen...tsemppiä ja tahdon lujuutta!!

    VastaaPoista
  6. Toivon kaikkea hyvää Sinulle, että ruokavalion avulla saisit oloasi keveämmäksi, luontaituotekauppa pitää huolen kukkaron keventymisestä. Hiilareita vähensin myös ja paino alkoi tippua, muutin muutenkin ruokavaliota kun vatsa sanoi ei monelle ruoka-aineelle ja särkylääkkeille. Luukipu on kamalaa, sitä ei toivo kellekään, toivottavasti tämä uusi vuosi tuo avun elämääsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila.. mullakin on paha pelko, että se on kukkaro, joka vaan kevenee.

      Poista
  7. Onnea , uuteen elämään, kilojen tiputus on tosi rankkaa sillon kun ei voi kunnolla liikkua.
    Pitäsköhän miunkin kokeilla tuota samaa kuuria kuin sie. Seurailen ensin etenmistäsi :)

    VastaaPoista
  8. Kyllä minä uskon ruokavalioon enemmin, ikävää kun sulla on noita särkyjä tsemppiä kuitenkin.♥

    VastaaPoista
  9. Miekin kannustan sinuu täs muutoksen vaikealla tiellä. Täytyy sanoo omast puolest, etten usko noihin pillereihin, jos joku vaiva vähenee, toinen tulloo tilalle, oma kohtaisesti oon kokenu. Ite koitan vähemmäl ruokamääräl pärjätä, pikku hiljaa vaa vähentää annosta, et vatsa tottuu. Ennen jouluu sainki kolme killoo sillai pudotettuu, mut ku tul tää jouluruokakuuri, nii mitat palasivat tai kilot entiselleen. Mut mie alotan uudelleen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni.. mulla on ruuan suhteen huono itsekuri, vahingossa tulee nielaistua enemmän mitä on tarve.

      Poista
  10. Olen varmaan ikävä ihminen, kun sanon, etten usko noihin pillereihin. Minä olen ikuinen viiden kilon kanssa jojottelija. Nyt yritän taas saada ne pois. Jätän suurimmat hiilarit pois ja sokerit myös ja lisään liikuntaa. Em. systeemillä olen joskus saanut lähes 10 kiloa pois. Ja kyllähän ne kilot saa pois, jos on yhtään itsekuria, mutta niiden pitäminen poissa on se vaikein tehtävä. Tsemppiä sun taisteluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu... mielenkiinnolla minä seuraan, vievätkö nuo pillerit ruokahalua pois.

      Poista
  11. ei saisi surkutella,mutta ei ole helppoa Sinulla .Minulla myös nivelrikkoa ja kulumaa,mutta ei muuta.Ja minä olen samanmittainen kuin sinä ,mutta painoa huomattavasti kertynyt enemmän.Aloitin juuri tänään detox juomaan käyttämään.Eka päivänä pystyn juomaan sen suosituksen määrän,mutta seuraavana päivänä jo tökkii.Toivon oikein paljon terveitä tulevia päiviä Sinulle :)

    VastaaPoista
  12. Nivelkivut on syvältä, hyvä kun pääset leikkaukseen.Mun polvi ei vielä ole kuulema kypsä leikkaukseen, vaikka kivut on toisinaan sietämättömät. Tuon ruokailun suhteen tein aikoinaan päätöksen syödä joka toinen päivä kasvisruokaa. Nykyisin valkoista lihaa syön vain korkeintaan kaksi kertaa viikossa.Punainen liha on äklöttänyt jo yli 6 vutta. Kala ja kasvikset on nykyisin mun juttu ja painokin on pudonnut tasapainossa psyykkeen kanssa. Nykyisin himoitsen enemmän kasvisruokaa kuin jotain raskasta ähkyruokaa. Tsemppiä sulle balanssin löytämiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Soile.. kovin yritän minäkin kasviksia syödä:)

      Poista
  13. Onnea elämäntapamuutokselle. Siihen minunkin pitäisi ryhtyä.

    VastaaPoista
  14. Onnenpotku elämäntapamuutokselle! Minulla se on myös edessä! Olisi mukava joskus lukea ajatuksiasi täällä vaikka aiheeseen liittyen enemmänkin?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Der.. juu, ajattelin aina silloin tällöin postata... mihin suuntaan paino on lähtenyt menemään:)

      Poista
  15. En usko noihin lääkkeisiin, kyllä se kukkaro joka laihtuu.
    Ruokavaliota muuttamalla pääset hyviin tuloksiin.
    Painonvartijoita suosittelen, linkki> http://www.laihaksi.com/laihduttaminen/70-laihduttajan-ruokavalio.aspx

    Ruokavaliota olen myös alkanut korjata tämän vuoden puolella parempaan suuntaan. Minulla on vanhat ohjeet kotonani. Joskus kauan sitten olin painonvartijoissa ja kilot karisi. Eikä tarvi etes olla nälissään.

    Toivon Sinulle kivuttomampaa ja keveämpää vuotta 2015!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liplatus.. siinä toivossa olen, että jos vaikka hieman veisivät pois ruokahalua, nuo pillerit:)

      Poista
  16. Onnea elämäntapamuutokseen!
    Kyllä noilla pillereilläkin varmaan on jonkinlaista vaikutusta painon tippumiseen, mutta siihen lisäämällä ruokavalioon tekemät muutokset saa tuloksia taatusti aikaan.

    Itse olen jättänyt punaisen lihan pois jo vuosia sitten. Pari vuotta sitten vähensin vehnän käyttöä. Leivän tarkistan ettei siihen ole käytetty kuin ruista, vettä ja suolaa.
    Maitotuotteissa käytän rahkaa, luonnon jogurttia ja kevyt- tai täysmaitoa. Rasva on voita tai Oivariinia tai sitten öljyjä, muunlaista margariinia en käytä lainkaan. Näillä muutoksilla olen tuntenut itseni paljon pirteämmäksi. Tällöin hävisi epämääräiset kutinat ihosta. Samoin hävisi vuosia jatkunut polvikipu.

    Toivottavasti kipuilu helpottuu ja uusi elämäntapa saa positiivisia tuloksia aikaiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellu..toivossa olen minäkin ja lonkkakipu hellittää varmaan sen jälkeen kun saan uuden nivelen:)

      Poista
  17. Onnea, onnea uuteen elämään. Kylläpä saisi elämänsä järjestykseen laittaa!!

    VastaaPoista
  18. Voi kurjaa, vai on lonkkasi noin huonossa kunnossa.
    Toivottavasti saat avun leikkauksesta :)
    Makean-nälkään jos tuo auttaa, kerro minulle. Suklaata tulee syötyä, ihan liikaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli.. Kerron jos on apua, minullakin tulee mieluusti herkuteltua:)

      Poista
  19. Onnea muutokseen! Minulla on kipuja sekä lonkassa että polvessa (eri puolilla), joten tiedän, etteivät ne herkkua ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjut.. kipujen kanssa eläminen on kamalaa.. kun särkylääkkeitäkään en voi kunnolla syödä ärtyneen suoliston vuoksi.

      Poista
  20. Minä olen 32-v ja tuntuu että vuodet menee niin kamalaa vauhtia, etten voi edes käsittää. Usein mietin jotain juttua, joka tapahtui "ihan pari vuotta sitten".. ja kas, tajuankin siitä olevan kymmenen vuotta tai helposti ylikin. Tätä vauhtia kun tämä aika menee, niin olen kymmenen vuotta vanhempi ennen kuin huomaankaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika.. juuri näin se menee, minulta vuodet karkaa jo käsistä ja välillä saan oikein miettiä, että mitenkäs vanha jo olen.

      Poista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio