Tein makoisan vadelmakäärön tuoreista vadelmista ja
murotaikinasta. Valmiin taikinan hain kaupan pakastealtaasta.😋 Sulatuksen
jälkeen kaulin sen suorakaiteen muotoon ja ripottelin keskelle tuoreita
vadelmia.
Ohje:
1 paketti a 400g murotaikinaa
noin 200g vadelmia, tuoreita tai pakeste
ripaus hienoasokeria vadelmien pinnalle (oman maun mukaan)
Koristeluun:
mantelilastuja tai pähkinärouhetta
Kauli taikina suorakaiteen muotoon. Laita vadelmat keskelle ja ripottele sokeria niiden päälle. Taittele kuvien mukaisesti ja käännä valmis taikinataitos ympäri. Ripottele pinnalle mantelilastuja tai pähkinärouhetta. Paista vadelmakääröä uunin keskitasolla 200 asteessa, noin 25-30 minuuttia.
Mielestäni vadelmakäärö on parhaimmillaan, kun se saa
maustua yön yli. Nam, nam.
Tarjoile:
siivilöi pinnale tomusokeria
nauti vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kera
Ihanaa loppukesää kaikille, vielä sitä riittää ja helteitäkin on luvattu tänne lounaaseen💗
Halauksin💕
-Tuula-
Aina on tullut tehtyä piirakka muotoon, tuo onkin uusi idea mulle, sattuu olemaan pakkasessa valmis pohja ja vadelmiakin on, hyvää varmasti on, ja
VastaaPoistaaivan ihanat posliini kalusteet sinulla.
Nam.
VastaaPoistaIhanaa elokuun jatkoa. Nyt lämpö hellii.
Suloista vadelmaherkkua ja kesään sopien ruusukupit kun ruusut kukkivat puutarhoissa, ihanaa ja tyylikästä. Hopeiset atrain, kakkulapio ja kahvilusikat pääsivät arvoiseensa käyttöön.
VastaaPoistaKiva idea tosiaan. Valmistaikinoita tulee aina silloin tällöin ostettua.
VastaaPoistaKiitos maistiaisista. Olipa kiva kahvitella hetki kanssasi♥ Täytyy kokeilla ohjetta. Ostin juuri torilta vadelmia ;)
VastaaPoistaIhanat kuvat! ja kiitos, kiitos paljon ohjeesta, nykyään vain noita helppoja minä uskallan kokeilla! Hyvää viikonloppua!
VastaaPoistaNams mitä kuvia. Kiitos ohjeestasi - pakko kokeilla.
VastaaPoistaVesi kielellä katson, varmasti hyvää.
VastaaPoistaKuvat todella houkuttavat. :)
Lempeitä elokuun päiviä Sinulle!🦋
Voi nami nami :) Kiitos ohjeesta, vaikuttaa niin simppeliltä. Ihanaa viikonloppua <3
VastaaPoistaVoi mitä herkkua vadelmista. Meillä on myös omia vadelmia vielä tuolla pensaissa. Olen tehnyt hilloksi ja pakastanut sekä syöty puuron päällä aamuisin.
VastaaPoistaHerkkua!
VastaaPoistaja niin ihana kattaus!
Hyvää elokuun viimeistä viikkoa!Sinulle Tuta!:))
Ai, kun herkullisen näköistä ja varmasti hyvää. Melkein jo maistui suussa. Leppoisaa sunnuntaita!
VastaaPoistaVoi,mikä kesäinen herkku!
VastaaPoistaIhanaa elokuun loppua!