perjantai 9. toukokuuta 2014

Tuoksua, tuoksua

Mummon tuoksut!

Osakainen kyseli blogissaan vinkkejä tuoksuhin. Ajattelinpa sitten tehdä postauksen omista suosikkituoksuista. Niinhän se on, että makuasioista ei sovi kiistellä, samoin se on tuoksujen kanssa. Yhden ihanainen tuoksu on toisen painajainen.


Tämän tuoksun sain mieheltäni kun täytin 40 -vuotta ja se on vieläkin ykköstuoksuni.!Kenzo Perfume – Ca Sent Edt Spray 30 mil. Mielestäni aikuselle naiselle tarkoitettu .. siinä tuoksuu ruusu, mandariini, kielo ja neilikka sekä ripaus meripihkaa ja korianteria.
Tässä tuoksussa asustaa juhla ja glamour (vaikka Kenzo itse suosittelee tätä ihan arkikäyttöön)! Vieläkin tunnen sen tuoksun ympärilläni ja olen saanut sen toivomuksesta lahjaksi enemmän kuin kerran.
Ps. En ole enää nähnyt tätä pulloa kaupoissa.

.
.

Toinen on Chanel Allure Sensuelle EDT:

Se ympäröi minut tuoreilla kukilla, vaniljalla, meripihkalla ja nuuuhmmm..on niin ihanan hienostunut.. aistikas tuoksu.

.
.

Kolmannen suosikkituoksun on luonut jälleen Kenzo,
Flower By Kenco

Punaista unikkoa kun suihkautan päälleni, ympärilläni tuoksuu mimosa, orapihlaja, oppopanax, Bulgarian ruusu, vanilja ja valkoinen myski. Tämä tuoksu on täynnä energiaa ja dynaamista voimaa. Sopii arkeen ja juhlaan.

Ps. Chanel 5 on myös kokeiltu, mutta se ei verhoutunut alkuunkaan minun ylleni.Ulkona tuoksuu nyt ihana huumaava kevät.. ja sitä tuoksua taitavat kaikki rakastaa:)
Tuoksurikasta viikonloppua kaikille!
-Tuta-