Hyvät huomenet kaikille, täältä pilvisestä Naantalista!
Miten olis, jos taasen tarjoaisin teille raparperikakkua?
Miten olis, jos taasen tarjoaisin teille raparperikakkua?
3 munaa
2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2-3 raparperin vartta
40 g - 50 g voita tai marg.
1-2 rkl raesokeria
Kuumenna uuni 175 asteeseen, voitele ja jauhota
irtopohjavuoka (halkaisi noin 24 cm)
Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe, sekoita taikinaan.
Kaada taikina jauhotettuun vuokaan, ripottele raparperin palaset taikinan
päälle, samaten raesokeri
Ota
juustohöylällä kovasta voista viipaleita ja asettele ne vielä päälle. Paista uunin keskitasolla noin 40 min.