sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Baskeri ja kauluri

Käsityön teemavuosi 2019
Tammikuun teema: lempiväri.(punainen, joskus kauan sitten) 
Lanka: Novitan Pilvi. 
Baskerin ohje: Novita, Kevät 2011. Omani on ilman tupsua. 
Kaulurin tein baskerin ohjetta mukaellen.


Villa Nannan blogista löysin kivan haasteen: Käsityön teemavuosi 2019! Siihen voi osallistua kaikki, myös he, joilla ei ole blogia. Sen voi julkaista missä tahansa somekanavissa hashtagilla #käsityönteemavuosi.

Aika on tehnyt tehtävänsä ja nykyään minulla ei oikeastaan ole lempiväriä. 50 vuotta sitten, jos olisi kysytty samaa… se olisi ollut punainen ja vain punainen, eri sävyissä. Nykyään lempivärit ovat tunnetiloista tai vuoden ajoista riippuvaisia. Joulun tienoilla lemppareita ovat petrolin sininen/vihreä  ja viininpunainen. Kevättä kohden mentäessä mieleisiä ovat kaikki pastellin sävyt.

 Entinen inhokkivärini vaaleansininen on myös iän myötä noussut tasavertaiseksi, muiden värien kanssa. Kun katson noita ihania Lemmikkejä... ihmettelen vain, etten nuorempana  huomannut värin kauneutta. Siniset vaatteet yleensä jäivät kauppaan. 

Samaten kävi keltaisille vaatteille! Nykyään kun käänän silmäni pellolla kukkiviin auringonkukkiin tai syksyiseen luontoon 💛 Niin taas saan ihmetellä, nuoruuden itseäni. Upea keltainen voimaväri.

Baskeri.jpg

Ihana lanka, tämä Novitan Pilvi!

Täältä voit käydä lukemassa enemmän Käsityön teemavuodesta:
Villa Nanna!
Facebook: Käsityöblogit!

Kirpakkaa talvea kaikille!
-Tuta-