sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Iän tuomaa glamouria?Joillekin sopii… joillekin ei. (Harmaantuvat hiukset)
Elämää helpottava vinkki😊
Biozell-savyttäväsuihke.jpg

Olen värjännyt hiuksia yli 25 vuotta, ensimmäiset harmaat ilmestyivät noin 42 vuotiaana. Nuorempana hiusteni väri oli tummanruskea, mutta vanhetessa ne ovat muuttuneet vaaleimmiksi ja harmaita on tullut paljon. 
Alkava harmaa tyvikasvu on vähemmän kaunista. Se antaa todella epäsiistin ja hoitamattoman vaikutelman, joten olen värjännyt hiuksiani noin kerran kuukaudessa. Vanhemmiten olen yrittänyt päästä irti, tästä harmittavasta värjäysrumpasta, mutta huonolla menestyksellä. Sitten sain vinkkiä hiusten tyvivärispraysta (täysin mennyt ohi) se kuulemma häivyttää harmaat hiukset ja tyvikasvun muutamassa sekunnissa ja väri lähtee helposti pois, yhdellä pesukerralla. Kerrassaan nerokas keksintö.

Tyvivärispray meni heti google-hakuun, löysin  kolme tuttua tuotemerkkiä.
L’Oréal Parisin,  Schwarzkopf Root Retoucher ja Biozell tyvisprayt. Ja eikun kauppaan, mukaani tarttui ensin tuo Biozell…  seuraavalla kerralla vaihdan tuotemerkkiä ja katson miten nuo kaksi muuta toimivat hiuksissani.

Biozell: "Sävyttävä tyvispray häivyttää hetkessä tyvikasvun ja harmaat mustista hiuksista. Suihke antaa rakennetta ja ryhtiä sekä raikastaa hiukset.
Käyttö: Suojaa vaatteet ennen käyttöä. Ravista hyvin ja suihkuta jakauksittain kuivien hiusten tyveen 10–15 cm etäisyydeltä. Anna kuivua ja harjaa tai pöyhi hiukset kevyesti sormin. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla. Sävy pysyy hiuksissa seuraavaan pesuun saakka".

Helppoa… nyt tyvikasvu saa rehottaa rauhassa, kun lähden ulos tai kauppoja kiertelemään, niin suihkautan tyviväriä hiusten juuriin, ohjeen mukaan. Helpotti kyllä kummasti elämää ja päälaen valkoinen pyörrekin meni piiloon, ihan hetkessä.  Eipä tarvitse enää värjätä hiuksia joka kuukausi.

Äitini ei koskaan saanut harmaita hiuksia... pellavapäästä tuli vanhemmiten ruskeahiuksinen. Samoin näyttää käyvän  tyttärelleni.

Pakko mainita myös tämä... mulla on uusi kännykkä ja siinä on jokin outo toiminto päällä. Ottaessa  selfietä... se itsellään oikoo pois kasvojen rutut sekä kuopat  ja tasoittaa ihon väriä😶 Enkä mä saanut sitä toimintoa pois. On se  kamalaa... kun kovalla työllä ansaitut elämän juovat häviävät, tuosta noin vaan.😕

Viimehetken lisäys😂
No löysin filtterin poiston...  tässä vasta heränneenä, silmät unessa, otsa kurtussa, ja ilman meikkiä. 👵 Mutta katsokaas, harmaat hiukset ovat pysyneet poissa, kiitos värisuihkeen.

Tammikuun ensimmäinen viikko mennä hurahti vauhdilla. Paljon suunnitelmia on päässäni, mutta mitään niistä en ole ehtinyt toteuttaa.  No, joulun sain ainakin siivottua pois.

Onko sinulle tuttu juttu, tämä tyvivärisuihke?
-Tuta-