keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Havukranssi haudalle!

Taikakuvat haaste 55: Lohtua lokakuuhun. Minä osallistun näillä kuvilla ja tunnelmilla!

Tein vanhempieni haudalle muhkean havukranssin, sekaan laitoin aiemmin tekemiäni vaahteranlehtiruusuja. Niiden päälle olin suihkutellut hieman kultamaalia, että hieman paremmin sietäisivät kosteutta. Havukranssi kestääkin ulkona hyvin ja säilyy vehreänä ihan kevääseen asti.

On jotenkin niin lohdullista askarrella kranssia, punoa siihen mukaan omaa ikävää ja ajatella äitiä ja isää.. Muutamasta pajunoksasta pyöräytin ympyrän. Kuusenoksista tein pieniä kimppuja ja sidoin ne rautalangalla peräjälkeen, pajuympyrään kiinni. Joka toisen havukimpun väliin laitoin yhden ruusun.

Vaahteranlehtiruusujen teko-ohje löytyy täältä!

havukranssi haudalle


Jokasyksyinen reissu lapsuuteni maisemiin ja kirkkomaalle♥ 

Kävimme eilen laittamassa vanhempieni haudan talvikuntoon, samalla reissulla kävin Plantagenista ostamassa led-kynttilät, joiden paloaika on noin kuukausi. Näistä tykkään niin, koska meillä on pitkä matka ja joka viikko ei tule haudalla käytyä.  Osa puista oli vielä näin vehreänä, ihmeellistä!


Kirkkomaala kävely on tavallaan niin lohdullista ja rauhoittavaa.. minä tykkään kävellä siellä. Lapsuuden kotini on melkein kirkon kupeessa, noin 600 m päässä. Siksi minun sielunmaisemaani on aina kuulunut kirkko! Näkymä on jotenkin vain niin juhlava ja kaunis.. ja ne sunnuntain pauhaavat kellot!

Täältä löydät toisten lohtua lokakuuhun: Taikakuvat haaste 55!


-tuta-