lauantai 7. tammikuuta 2017

Unohtunut!

Hei jälleen, mukavaa lauantaita ja talven riemuja kaikille. Eilen kävimme juhlimassa synttäreitä. Serkkuni mies tuli miehen ikään tai paremmin sanottuna seniori-ikään. 
Kahvipöytä tarjoiluineen oli valmiina ja houkutti maistamaan vähän kaikkia herkkuja. Hupsista vaan.. että tulikin syötyä liikaa, mutta niinhän siinä useasti käy kun on hyvää tarjolla.  Meidän iltapäivä sujui rattoisasti kuulumisia vaihdellessa ja maailmaa puhdistaessa, niin kuin aina.  Illalla yhdeksän aikaan tulimme takaisin Naantaliin, pakkaslukema oli -2. Iltapäivällä kun lähdimme ajelemaan Saloon päin, asteita oli -15. Aikamoinen lämpeneminen oli tapahtunut näiden tuntien aikana.


Loppusyksystä tilasin Oma Aika -lehden edullisesti. Tilaajalahjana oli upea IvanaHelsingin Muumi-pikkulaukku, jossa muumipappa istuu luodolla. Laukku kolahti postiluukusta lattialle hieman ennen joulua. 
Tänään siivosin makuuhuoneen kaappeja ja vaatepinojen takaa..  käsiin tarttui tämä ihanuus, jonka olin jo unohtanut. Mitenkähän se sinne oli joutunut. Piiloon!Laukkuun sopii hyvin kaikki mitä tarvitsen. Ajattelin ottaa sen kesällä jokapäiväiseen käyttöön. Prinsiipillä: Kun mummo menee torille, on näky komea. Kas näin heiluu laukku ja laukku heiluu näin.


Hyvää tammikuun jatkoa!
-tuta-