Omenantuoksuiset heippaheit!
Tänä syksynä on tullut runsaasti omenia, nyt voi kokeilla erilailla maustettuja omenahilloja!
Tässä olisi yksi suussasulavan herkullinen ohje aikuiseen makuun.
Näistä omenista tuli ihanan punaista hilloa!
2 kg perkattuja omenia lohkoina
½ dl vettä
800g -1000g hillosokeria omenien makeuden mukaan
1 dl konjakkia
Laita omenalohkot kattilaan, lisää vesi ja kiehauta. Lisää hillosokeri ja sekoita. Lisää konjakki ja keitä noin 10-15 minuuttia. Kuori pinnalta vaahto.
Kaada hillo puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin ja sulje heti. Säilytä viileässä.
.
Kuten arvata saattaa.. tänään meillä syödään pannukakkua kera omenahillon ja kermavaahdon.
Herkutellaan.. sinäkin siellä♥
Kuten arvata saattaa.. tänään meillä syödään pannukakkua kera omenahillon ja kermavaahdon.
Herkutellaan.. sinäkin siellä♥
-Tuta-