tiistai 25. syyskuuta 2018

Hortensiakranssit

Hortensiakranssi.jpg

Hortensian kukat ovat niin kauniita, kuivattuinakin. Meillä oli parvekkeella yksi pensas, leikkasin siitä kukinnot ja kuivatin ne. Kieputtelin styrox-renkaiden ympärille harsonauhaa, tein tyllistä pieniä neliöpussukoita (Ohje: Klik) ja pistelin ne nuppineuloilla kiinni, styrox-renkaaseen. Hortensian kukat kiinnitin kuumaliimalla.

Hortensiakranssi.jpg
Sekaan lisäsin vielä muutamia harsoruusuja (pienen suikaleen harsoa, pyörittelin löysälle rullalle ja sidoin)... jotka olin kostuttanut teellä, antavat näin kivasti vanhaa tunnelmaa.
Ruokailutila sai uuden valaisimen😶face-kirpparilta ostin,  kun halvalla sain. Oli isompi, miltä kuvassa näytti, enkä älynnyt pyytää mittoja. Siinä nyt on ja saa kelvata, edeltäjä olikin kulkenut mukana jo yli 40 vuotta😊

💗
Eksyttiin Ukkokullan kanssa jokin aika sitten kirpparille ja sieltä mukaan tarttui kasa rasioita. Serkun kanssa kun käymme kirppareilla, niin hän yleensä hiplaa ja katselee kaikenlaisia purnukoita ja rasioita. Viimeksi sitten kysyin, että mihin kaikkeen sä noita tarvitset, kun aina kattelet? No, pikku juttuihin, joulukortteihin, valokuviin jne… Jaa a missähän ne mun pikku jutut ovat, hujan hajan jossain … mutta eipä enää.

Flunssan kourissa olen vielä ollut, menee pois ja sitten tulee takaisin.  Tiedä sitten, vaikka olis jokin pöpö jäänyt keuhkoihin. Yhtenä päivänä makasin sohvalla ja ihailin nopeasti liikkuvia pilviä ja sitten näin kauniin sydämen💙

Tänään meillä on kaunis syksyinen päivä, pelargoniat kukkivat vielä parvekkeella. Pikkuhiljaa nekin pitäisi vaihtaa kanerviin. Mutta jospa annan olla ne... vielä hetken.


Mitä mukavinta syyskuun viimeistä viikkoa, toivottelen teille kaikille💓.
-Tuta-