tiistai 1. tammikuuta 2019

Ikävä asukas ja vuoden ensimmäinen päivä.Ihanaa ja antoisaa alkanutta vuotta, kaikille blogi-ystäville❤
Vuoden ensimmäinen päivä on saapunut iltaan.

Villen-kello.jpg


 Me avaamme jälleen uuden kirjan. Sen sivut ovat vielä tyhjiä. Monet täyttävät sen upeilla kertomuksilla, minä enemmänkin kuvilla ja tekemisen ilolla… Mielessä viisaus ”Jokainen on nero, mutta jos tuomitset kalan sen kiipeilytaitojen vuoksi, se tuntee koko elämänsä itsensä tyhmäksi.” —Albert EinsteinIkävä asukas!
Se asettui taloksi hiipien, vuosi kerrallaan. Muutti askeleet lyhyeksi, värjäsi hiukset vaaleaksi, herätteli usein öisin ja vieläpä kiusallaan jätti tavaroita kauppojen hyllyille. Se muutti välimatkat pitkiksi ja mäet vuoriksi. Se toi mukanaan sairauksia ja kylvi tuhoaan.  Mutta kas kummaa, se unohti mielen! Mielen… joka halusi tanssia, juosta, hyppiä kiveltä kivelle, loikkia ojien yli niityille, niin kuin ennen. Mutta keho sanoi ei, koska ikä oli ottanut vallan. 

 Minä olen sitten näiden kahden välissä ja yritän hioa särmiä, ettei käy pahemmin. Niiden huomaamatta suihkin väriä hiuksiin, nappaan muutaman pillerin, kirjoitan kauppalappuja, otan pieniä tanssiaskeleita, pyörähtelen ympäri ja aivan kuin huomaamatta, otan pienet päiväunet. Keho on kotini, jossa mieleni asuu, heidät on parasta pitää sovussa. Etteivät lähetä minua viimeiselle matkalle, turhan aikaisin. Kun niitä  tekemättömiä juttujakin on niin paljon mielessä……. 


Ensimmäinen luku riipustettu!  Ihanaa kun kurkkasit ja kiitos siitä, että kuljet kanssani ❤

-Tuta-