lauantai 10. helmikuuta 2018

Ottaako vai eikö ottaa?Tyttäreni zoomaili kuvia ikkunan takaa. Ahkerasti linnut käyvät herkuttelemassa  linnunlaulupuussa. Oravakin on vakituinen vierailija siellä.
Jääriipus, tein sen piirakkavuokaan,  helppoa talvitaidetta.
istavla.jpg


Synttäriruusuni kuivasin ja tein niistä kuivakukkakimpun. Kuten huomaatte, mulla on laatikollisen verran unelmia jemmassa, ilman niitä ei ole elämää.
Eifeltorni.jpg


Otsikko viittaa tähän tekstiin, nuo kuvat tuli kylkiäisinä 😊

Murhetta tuottaa:
Tässä olen miettinyt syömiäni lääkkeitä ja niiden haittavaikutuksia. Kyllä mä sen tiedän, että lääkkeistä saa sivuoireita, ainakin alussa ja sitten ne voivat heiketä hoidon jatkuessa, mutta mulla kävi päinvastoin.


Otan kahta eri lääkettä, joiden haittavaikutuksiin kuuluu tinnitus. Minulla oli jo se, joten tinnitus lisääntyi ja nyt päässä on välillä aikamoinen sirinä ja vihellys. Joskus sitä vain haluaisi kuunnella hiljaisuutta.

Sitten on kolmas lääke, jonka haittavaikutuksiin kuuluu hilseilevä iho ja Psoriasis tyyppiset oireet. Uskokaa tai älkää, nyt ihoni on alkanut oireilemaan ja siihen on ilmestynyt hilseileviä laikkuja, jotka muuttuvat pikkuhiljaa punaisiksi. Taidan kohta olla, kuin punapilkullinen pallokangas.

 Näinhän se taitaa mennä, että lääkkeet parantavat yhtä sairautta ja tuovat toisen. Ottaako vai eikö ottaa.. Kuollako vai eikö kuolla? Siinäpä pulmaa kerrakseen! Seuraavalla lääkärikäynnillä pitää kyllä ottaa puheeksi, nämä oireet. 

Iloa ja inspiraatiota tuottaa:
Blogimaailman tutkiskelu te ihanat siellä, teidän upeat kodit, puutarhat, kauniit käsityöt, askartelut ja ihanat valokuvat. Rakastan katsella kaikkea kaunista.. ne ovat minulle kuin huumetta. Ne auttavat myös hetkeksi viemään ajatukset muualle ja kaikki vaivat melkein unohtuvat. Happy me, kaikesta huolimatta.

Leppoisaa viikonloppua ihan jokaiselle! 
Kiva kun kurkkasit!
-tuta-