torstai 29. maaliskuuta 2018

Ris á la Malta!



Appelsiiniriisi.jpg


Ris á la Malta

4 dl   kylmää riisipuuroa                     
2 rkl  pölysokeria     
1 tl    vaniljasokeria
2 dl   vispikermaa    
2       appelsiinia

Sokeria voi lisätä tai vähentää, oman maun mukaan.

Keitä riisipuuro pussissa olevan ohjeen mukaan. 
Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi, sekoita vaahto kevyesti käännellen puuron sekaan. Kuori ja paloittele appelsiinit, sekoita ne käännellen puuron sekaan.


Ris à la Malta on suosittu joulutarjottava ja usein myös osa joulubuffettia, tuolla lahdentakana.
Vaikka kyllä tätä herkkua voi tarjoilla milloin tahansa. Mielestäni se sopii hyvin pääsiäiseen jo väriensäkin perusteella.



Mämmi jakaa mielipiteitä.. sen voi hyvin korvata tällä herkullisella puurolla missä hehkuu kevät ja maistuu raikas appelsiini. (Itse rakastan mämmiä)

Ris-á-la-Malta.jpg


Oli sitten ihan pakko ostaa keltainen hyasintti-asetelma. Minulle hyasintti on joulukukka ja vain joulukukka.. mutta kun tätä katselen, joulua en saa millään mieleen😉 


Noita-akka.jpg


Tämä kaunotar rellesteli Kyöpelinvuorella niin että hävitti luutansa. Minä laitoin hänen kätehen pajunoksan, siitäpä hän riemastui. Saas nähdä, muutunko kohta sammakoksi.

Aurinkoista 💛pääsiäistä kaikille blogiystäville💛! Kevättä kohti mennään, vaikka ulkona on talvi.

 -Tuta-