keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Musiikki

Nostalgiaa kera musiikin!
Marilyn Monroe  ja  ”Diamonds Are a Girl's Best Friend”
Kuvattu Canon powershot 510xs digikameralla! Että näin.. ei ole mitään järjestelmiä:)
Marilyn Monroe
Ukkokullan mielestä levysoitin ja vinyylilevy ovat paras yhdistelmä musiikin kuuntelussa. Ääni on kuulemma pehmeämpää ja korville miellyttävämpää.  Ja se tunnelma ennenkaikkea!


Ukkokullan lempimusiikkia, jota hän nuorena tilasi paljon  Evergreen postimyyntifirmasta! (tykkään minäkin näitä kuunnella)

Kuvattu Nokia Lumia 1020 kännykkäkameralla!Elvis Presley
"Elviksen ensimmäisen RCA-singlejulkaisun "Heartbreak Hotel" noustua maaliskuun alussa 1956 singletilaston kärkeen, yhtiön levypomot olivat vakuuttuneita artistinsa potentiaalista levymyyjänä, ja julkaisivat kiireellä 13. maaliskuuta Presleyn ensialbumin, nimeltään "Elvis Presley". (Wikipedia)


Rauli Badding Somerjoki
 "Somerjokea pidetään yhtenä suomalaisen musiikin suurena vaikuttajana ja hänen monet kappaleensa ovat jääneet suomalaisen musiikin historiaan, kuten muun muassa hänen laulamansa ja yhdessä Arja Tiaisen kanssa sanoittama ”Paratiisi” (1973), joka on ollut Suomen esitetyin kappale useana vuonna sekä myös radiosoitossa.[2] Baddingin musiikillinen vaikutus ymmärrettiin vasta hänen kuolemansa jälkeen.” (Wikipedia)


Kuvattu Nokia Lumia 1020 kännykkäkameralla!

Näillä kuvilla osallistun PieniLintu blogin haasteeseen..