torstai 26. lokakuuta 2017

Tuunattu mekko!


Kesämekkoja siivotessani talvivarastoon, löysin tämän mustan mekon. Vaaterekillä oli roikkunut ihan käyttämättömänä koko kesän. Kangas on ihanan tuntuista mokkanahkajäljitelmää ja malli suora. Ajattelin mielessäni, että jotain pitäisi tehdä, josko sitten kelpaisi?

Olin tilannut Wish-nettikaupasta erilaisia brodeerattuja pitsikauluksia. Ne kun ovat olleet😍niin näkyvästi esillä kauppojen vaatteissa.

Voiko nainen vastustaa kauniita kukkia? No, en ainakaan minä. Voisin liimailla kukkabrodeerauksia, jokaiseen yksiväriseen vaatteeseeni.
Viehkeä ajatus, kaunis pieni kukka hihansuussa, housunlahkeessa, taskussa, kukkaköynnös pääntien ympärillä, kukanoksa olkapäältä, kiemurrellen alas vyötärölle jne..  
Tuunattu mekko.jpg
Sen tiedän, että minulle sopii empirelinjaiset mekot, joissa poikkileikkaus on rintojen alapuolella. Joten tuumasta toimeen.
 Lisäksi ompelin molemmista sivusamoista hieman sisälle, näin sain istuvuutta etukappaleelle.

Tämä mekko sai  kukkaköynnöksen koristamaan pääntietä. Silitin sen kiinni kaksipuoleisella liimaharsolla. Mekon kangas on purkautumatonta, joten pystyin leikkaamaan pääntien, kukkaköynnöksen malliseksi.
Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Mekosta tuli uniikki ja oman näköiseni.

Marraskuu lähestyy, siispä kaikille täällä vieraileville toivottelen värikästä lokakuun loppua!
Ja kiva kun kurkkasit❤
-tuta-