Jos
vielä kerran kurkataan vuoteen 2017 ❤
Sillikaviaari!
1 prk Ahti Matjessillikuutiota
1 prk ranskankermaa
tilliä
Valuta Ahti Matjeskuutiot huolellisesti ja sekoita joukkoon
ranskankerma. Koristele tillisilpulla. Voilá – valmista tuli!
Tämä on uusi tuttavuus meidän joulupöydässämme! Ennen joulua Ahti mainosti tätä ohjetta naamakirjassa, vallan usein. Minä nappasin siitä kiinni ja nyt tästä tulee meidän jokavuotinen jouluherkku. Sillikaviaari
maistuu myös todella hyvältä saaristolaisleivällä. Tästä tuli myös meidän juhannusruoka, ajatelkaa uudet
perunat ja sillikaviaari, mikä makoisa alkukesän herkku.
Vuoden 2017 tykätyin Instagram-kuvani on tämä. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tein tämän asetelman.
Pohjoisella taivaalla on tummia pilviä ja eteläiseltä taivaalta kurkkii aurinko. Ilmassa on kevättä.
Yhä edelleen odottelen sitä lumisadetta.. viime vuonna odotus palkittiin vasta pääsiäisenä!
Terkuin
-tuta-