0,5g sahramia
50g hiivaa
5 dl maitoa
2dl maustamatonta maitorahkaa
150g voita tai marg.
0,5tl suolaa
2dl sokeria
1 muna
n. 17dl vehnäjauhoja
50g hiivaa
5 dl maitoa
2dl maustamatonta maitorahkaa
150g voita tai marg.
0,5tl suolaa
2dl sokeria
1 muna
n. 17dl vehnäjauhoja
Voiteluun ja koristeluun:
1 muna
rusinoita
rusinoita
Sekoita kädenlämpöiseen maitoon sokeri sahrami ja suola. Lisää murennettu hiiva ja sekoita kunnes se liukenee. Lisää muna ja rahka.
Lisää jauhot vähin erin, sekä huoneenlämpöinen rasva. Vaivaa taikina notkeaksi ja kiiltäväksi, peitä liinalla ja anna nousta kaksinkertaiseksi.
Minä tein tämän näköisiä.
Jaa taikina paloiksi ja muovaa sormen paksuisiksi, noin 20cm pitkiksi nauhoiksi.
Jaa taikina paloiksi ja muovaa sormen paksuisiksi, noin 20cm pitkiksi nauhoiksi.