tiistai 24. helmikuuta 2015

Tuorejuustokakku kahdelle

..ilman liivatetta.

Vuoan öljysin ja sihtasin tomusokeria pinnalle. Pohjana käytin tässä alemman postauksen sulklaakakkua.

Pohja:
3 kpl  digestiivi keksejä
vajaa 0,5 dl sulatettua voita

Murskaa digestiivi-keksit, lisää sulatettu voi. Sekoita.
Painele seos pienen vuoan pohjalle, halkaisia 12 cm.

Täyte:
1 dl kermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa (philadelphia)
50 g valkosuklaata
2 tl vaniliinisokeria
 Vatkaa kerma  ja vaniliinisokeri vaahdoksi, lisää huoneen lämpöinen tuorejuusto.
Sulata suklaa mikrossa ja lisää se hieman jäähtyneenä kermaseokseen.
Kaada keksipohjan päälle. Anna juustokakun hyytyä noin 5 tuntia jääkaapissa.

Pinnalle:
Mustikoita ja kiilteeksi hyytelösokeria ohjeen mukaan.



Pinnalle ripottelin pakastemustikoita ja kiillettä antamaan valmistin hyytelösokeria ohjeen mukaan.
Pieni tovi jälleen jääkaapissa ja makunautinto oli valmis.






Namskis!


Postin tuomaa!




Taidetta ja ajatuksia studio-sirkkis blogissa oli  kilpailu-arvonta!

Pienen mutkan jälkeen minulla oli onni saada Sirkkikseltä soma paketti...  ihana kiitos siitä.


Halauksin 
-Tuta-