perjantai 21. maaliskuuta 2014

Lämpimät tonnikalaleivät


Hyviä huomenia kaikille blogiystäville!
Tänään tarjoan teille makoisia, lämpimiä tonnikalaleipiä 
Tämä ohje oli meillä usein käytössä 70-luvulla!

Illanistujaiset tulossa ja sinä mietit:  mitähän tarjoan vieraille?  Tässä helppotekoinen  ja makoisa retroresepti... suosittelen :)

Ainekset:
5 palaa paahtoleipää 
1 tölkki a 200g tonnikalahiutaleita 
Ketsuppia
Kinkkuleikettä
Pizzamaustetta
Mozzarella juustoraastetta

Kuumenna uuni 225 asteeseen.
 Valuta tonnikaloista neste pois .

Voitele leipä ohuelti ketsupilla.. 

aseta kinkkusiivu päälle..

 lisää tonnikala..

lisää ohut tomaattisiivu..

ripottele pinnalle pizzamaustetta..

sekä  juustoraastetta. 

Kuorruta leipiä uunin keskitasolla, noin 10-15 minuuttia, kunnes juusto on saanut hieman väriä.

Bon Appetit... maistakaahan:)

Eilen näytti tältä!


 -Tuta-