lauantai 3. tammikuuta 2015

Muutos

Nyt se on sitten 2014 vuosi takanapäin. Joutuin ne vuodet menee, kun tähän ikään on päässyt. 
Laihdutus dieetti

Juuri alkanut uusi vuosi tuo muutoksia elämääni, sen olen päättänyt. Estrogeenin estolääkkeitä syön vielä runsaan vuoden verran. Plavix loppuu kesäkuun viimeinen päivä. Tänä vuonna saan myös uuden tekonivelen lonkkaan. Kävely on tullut niin tuskallisen vaikeaksi, vaikka käytän keppejä apunani. Särkylääkkeitä en voi napsia mielinmäärin, kroonisesti ärtyneen suoliston takia. Painon kanssa olen kamppaillut jo pitkään ja joulunaikana tuli jälleen herkuteltua pahalaatuisesti. Pituutta minulla on vaivaiset 153cm ja painoa 65kg.. siis runsasta ylipainoa, joka ei ole hyväksi sepelvaltimotaudille.. ei rintasyövälle, eikä nivelrikolle.

Nyt sitten päätin ottaa laihdutuksessa vippaskonstit avuksi ja ajattelin kokeilla Coffee&Konjac pillereitä kuukauden ajan. Niiden pitäisi vähentää näläntunnetta, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja hillitä makeanhimoa. Tuo näläntunnetta vähentävä glukomannaani on ainoa EU:n laihdutuskäyttöön hyväksymä kasvivalmiste.
Coffee&Konjac

Luontaistuoteliikkeet meillä päin myivät ei oota.. tuote on kuulemma vasta tulossa heille! Tilasin sen sitten Hyvinvoinnin tavaratalosta. *

Sitä odotellessa.. ostin koostumukseltaan samantyyppisiä pillereitä, että pääsen alkuun.

Laihdutus dieetti

Tästä se alkaa, minun uusi terveellinen elämä.
Ps. Kuten olette huomanneet, käsityö rintamalla on ollut valtavan hiljaista. Totuus on se, kun säryt vie vallan, niin mihinkään ei voi keskittyä kunnolla. Ranteisiin olen saanut jo kaksi kortisonipiikkiä, niitäkään ei varmaan voi pistellä loputtomasti. Virkkaaminen ja neulominen on sitten jäänyt vähemmälle.


Näillä eväillä mitä tällä hetkellä on,  tepsuttelen eteenpäin kohti kivutonta tulevaisuutta.. se on jämti se!

Tästä vuodesta tulee ihana vuosi :)

 Mitäs luulette, onko se minun kukkaro vain, joka varmasti laihtuu näiden pillereiden vuoksi??

Toivossa elävä
-Tuta-