torstai 24. maaliskuuta 2016

Mangojäätelö..

ilman jäätelökonetta!

    Mämmi on pääsiäisen perinteisin jälkiruoka, mutta kaikki eivät siitä tykkää. 
    Vaihtoehtona voi hyvin olla itsetehty jäätelö.

 

   Tähän herkkuun tarvitaan vain kolme raaka-ainetta! Todella helppoa.


   5 dl vispikermaa
   1 prk kondensoitua maitoa  (397 g)  Käytin vain puoli purkillista! 
   Näin massasta ei tullut liian makeaa.
   250-350 g  pakastettua mangoa, sulatettuna
 (riippuen siitä, kuinka paljon haluat mangon makua)


   Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi.
   Sekoita kermavaahdon joukkoon kondensoitu maito
   Lisää joukkoon tehosekoittimessa soseutettu mango.. sekoita kevyesti.

 Kaada massa rasiaan ja pakasta (noin 8 tuntia)
Ota jäätelö pakkasesta hieman ennen tarjoilua, niin se ehtii pehmetä.


   Mangon suurena ystävänä en voi muuta sanoa, että taivaallisen hyvälle maistui!
    Ohje Hemmets


Hyvää Pääsiäistä kaikille!
-tuta-