Mämmi on pääsiäisen perinteisin jälkiruoka, mutta kaikki
eivät siitä tykkää.
Tähän herkkuun tarvitaan vain kolme raaka-ainetta! Todella helppoa.
5 dl vispikermaa
1 prk kondensoitua maitoa (397 g) Käytin vain puoli purkillista!
Näin massasta ei tullut liian makeaa.
250-350 g pakastettua mangoa, sulatettuna
(riippuen siitä, kuinka paljon haluat mangon makua)
Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita kermavaahdon joukkoon kondensoitu maito
Lisää joukkoon tehosekoittimessa soseutettu mango.. sekoita
kevyesti.
Kaada massa rasiaan ja pakasta (noin 8 tuntia)
Ota jäätelö pakkasesta hieman ennen tarjoilua, niin se ehtii
pehmetä.
Mangon suurena ystävänä en voi muuta sanoa, että taivaallisen hyvälle maistui!
Hyvää Pääsiäistä kaikille!
-tuta-