torstai 20. joulukuuta 2018

Helppotekoinen kranssi tuijanoksista!

ja vähän muutakin kivaa:)
havukranssi.jpg

Kranssin pohjana on pätkä verkkoa, jonka puristelin hieman yhteen ja pyöräytin rinkulaksi. Tuijanoksat pujottelin aukoista läpi, välillä pöyhien lehviä esille. 

Koristeet liimasin kuumaliimalla paikoilleen.
Tämän kranssin vein tyttärelleni ❤

 Hopeinen Kuunsilta-blogin Liisalta.❤ sain tällaisen  puisen kehyksen, suloisella tuohisella sydämellä ❤  On niin kaunis💝

Sain myös kauniit servetit tekstillä ja nipun suloisia avaimia. Kiitos Liisa... tykkään näistä niin❤Eilen iltapäivällä kävin Kukkatalossa, tarkoituksena ostaa jouluinen kukka-asetelma. Siellä oli niitä sadoittain 😊 Valinnan vaikeushan siinä iski... ja toiseksi, yksikään asetelma ei pomppinut sen enempää syliin. Monta kertaa kävelin ympäri, otin kukan mukaani, vein takaisin ja sitä rataa. Sitten kävelin sivummalle ja näin tämän... selvästi kuulin kuiskauksen, osta minut, osta minut... koko päivän olen odottanut. 🙏(taidan olla vanhuudenhöperö) Se oli siinä, Hernesypressi vei sydämeni ja muutti meille Harmi vain, että kameran silmä ei näytä teille... miten sypressin oksilla välkehtii, tuhansittain pieniä timantteja.

Hyvinkin onnellinen!
-tuta-