Joulutorttujakin voi tuunata ja kivaa vaihtelua saa erilaisilla täytteillä ja muodoilla.
Yleensä kun teen meille torttutaikinasta leivonnaisia, niin otan vain pari levyä pakastimesta sulamaan.
Koska mielestäni ne ovat parhaimillaan juuri vastaleivottuina.
Nämä neliöt pyöräytin kaulimella pari kertaa,
niin että kooksi tuli 11cm x 11cm.
niin että kooksi tuli 11cm x 11cm.
Tein normaalin tähtitorttu leikkauksen
ja sakaroiden päät..
ja sakaroiden päät..
..painoin tiukasti vastakkain toisiinsa kiinni.
Kuvan osoittamalla tavalla.
Kuvan osoittamalla tavalla.
Lusikan avulla painoin ne vielä kunnolla kiinni.
Kaikkihan me tiedämme kuinka eläväisiä nämä ovat uunissa
ja välillä sakaroiden päät osoittavat kohti taivasta.
Kaikkihan me tiedämme kuinka eläväisiä nämä ovat uunissa
ja välillä sakaroiden päät osoittavat kohti taivasta.
Voitelin ne munalla.. (voi jättää myös voitelematta)
Paistonkestävän vaniljakreemin olin valmistanut ohjeen mukaan
ja laitoin sitä keskelle..
ja laitoin sitä keskelle..
Lisäsin vielä lusikallisen luumumarmeladia.
Paistoin niitä 225 asteessa, uunin keskitasolla noin 10 - 15 min.
Päälle sihtasin tomusokeria...
..ja niin vaniljainen herkku oli valmis tarjottavaksi, mumsis ja nam.
Oikein Rauhaisaa Joulua kaikille!
Halauksin
-Tuta-