perjantai 25. elokuuta 2017

Kesän muistoja!

Moikka kaikille!

Elossa ollaan ja pikkuhiljaa yritän palailla takaisin blogimaailmaan. Pieni irtiotto täältä tekee aina hyvää. Varsinkin kesällä, kun voi olla ulkona ja nauttia luonnosta.

Kuvia ja ihania mustoja on kertynyt roppakaupalla. 

Meidän kesään kuului elämysmatkailua..
Pitää sitä ainakin kerran vuodessa  Keskisellä käydä!


Perinteitä..
Juhannusaattona olimme Kuparivuorella ihailemassa Naantalin kaupungin sytyttämää kokkoa. Sieltä oli myös hyvät näkymät Kultarannan edustalle, jossa poltettiin presidentin kokko.  Kuten kuvista näkyy, merialueella parveili lukuisa määrä veneilijöitä, hekin olivat ihastelemassa kokkoja.
Muistoja..
Juhannuksen jälkeen vietimme hääpäivämme vuosipäivää.


Jännitystä.. Jasmiinien aikaan.
Vaikka syöpä on enää vain paha muisto, palaa se aina mieleen vuositarkastuksessa. Sydämestäni toivon, 💝että jokainen tarkastuksissa käyvä saisi samanlaisen ilouutisen.. kun minä sain. 

Harmitusta...
Meidän Fiiu sanoi yhteistyösopimuksen irti ja kelvoton alkoi  temppuilemaan. Lopputulos oli, että jouduimme  koeajamaan muutamia autoja…   Ukkokulta kyllä tuumas 😉että hän heti tiesi, minkä haluaa.

Historiaa..
Kävimme matkailuoppaiden tarjoamalla ilmaisella kävelykierroksella Kultarannan puutarhassa. 12 presidenttiä oli aiheena. Kierros oli todella antoisa, paljon kiitoksia hyvälle oppaalle.

Traditiota..
Kuka liikkuu yöpuvussa kaupungilla.. no, Unikekohan se.
Valtakunnan Viralliseksi Unikeoksi valittiin tänä vuonna Tuomas Levanto. Hänet heitettiin mereen aamuseitsemältä. Taisi olla kylmä kylpy, enpä kadehdi.


Kaikenmoista markkinahumua oli tarjolla.

Näin se kesä on mennyt, liiankin nopeasti. Rakkaita sukulaisia on tavattu, nähtävyyksiä, ostoksia, ruokailuja, autolla ajelua, maisemia, ihastelua, kahvittelua jne..

Mutta mihin koira karvoistaan pääsee.. kädentöitäkin on tullut tehtyä.
Tästä  kokonaisuudesta on tulossa myöhemmin ihan oma postaus.

Näkyillään
-Tuta-