lauantai 26. marraskuuta 2016

Seniorimuotia?

Vaatekaupoissa olen jälleen juossut ja etsinyt itselleni juhlamekkoa. Ihania luomuksia tuli monta vastaan, mutta huomasin sen, että kadottamani vyötärö tuli melkein kaikissa näkyville. Tiedän että itselleni sopii parhaiten mekko, jossa poikkileikkaus on rintojen alla ja helma on a-linjainen tai sellainen kotelomekko missä on liehuketunika lanteille asti. Kakki kaupat huusi ei oota ja sitten väsyneenä laahustin Tokmannille. Siellä se oli.. minun mekko, just sellainen mikä jättää vyötärön arvailujen varaan. SHANN by POLA! Tämän sitten ajattelin pukea ylleni kun lähdemme ulos hurvittelemaan. Taidan sitten olla vanha nainen hunningolla, vieraassa autossa, mutta oman kullan kainalossa.
 Shann by Pola


Olenpahan tässä muutamina päivinä selaillut muotilehtejä ja blogejakin etsinyt netistä. Tuli huomattua, että 60+ naisille ei ole paljon mitään tarjolla. Aivan kun olisimme näkymättömiä tai emme olisi kiinnostuneita vaatteista tai muodista. Meidät on unohdettu kaikesta, vaikka olemme käyneet läpi kaikki muotivillitykset. Olisi ihana selailla lehtiä tai blogeja joissa olisi ohjeita nuorekkaaseen pukeutumiseen, meikkaukseen, ryppyineen päivineen. 

Joskus itselläni voi tulla ylilyöntejä vaatteiden suhteen, esim. puen ylleni jotain nuoremmille tarkoitettua, jotain jota on mainostettu kaikkialla ja josta olen tykännyt, että on sopivaa puettavaa.


Aikoinani luin jostain, että legginsit eivät ole mairittelevaa muotia vanhemmille ihmisille, mukavuudesta huolimatta. No niitä minä käytän, yleensä pitkän tunikan kanssa, kääk.

Rattoisaa pikkujoulua kaikille ❤
-tuta-