tiistai 26. huhtikuuta 2016

Mangoletut




Slurps.. lettuja, kermavaahtoa ja mangososetta! 


3                       munaa
5 dl                   maitoa
3  dl                  vehnäjauhoja
1  rkl                 sokeria (jätin pois)
1  tl                   suolaa
2 dl                   mangososetta Bonne

PAISTAMISEEN
juoksevaa rasvaa tai rapsiöljyä

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää taikinaan muut aineet ja vatkaa tasaiseksi. Anna turvota 30 min
Paista taikinasta ohukaisia,  rasvassa pannulla.
Tarjoa lisänä esim. tomusokeria, hilloa, marjasurvosta, jäätelöä tai kermavaahtoa
VINKKI

Jos taikina tuntuu turvotuksen jälkeen liian ohuelta, lisää n. 1/2 dl jauhoja.


Ukko-kulta halusi lettunsa hillolla ja kermavaahdolla!

Nykyään on trendikästä lisätä juureksia/vihnneksia leipätaikinaan, antavat sitten kivasti väriä ja makua. Mangon suurena ystävänä ajattelin testata lettuihin, Bonnen mangososetta ja hyvältähän ne letut maistuivat. Seuraavaksi taitaa kokeiluun mennä mustikkasose!



Niin ja kaiken herkuttelun jälkeen  oli ihan pakko mennä "treenaamaan" jaksaa, jaksaa!

Sää oli vain viileä ja tuulinen! Aurinko yritti kurkata pilvien takaa, mutta ei onnistunut tulemaan esille, pilvet veivät voiton. 

Mukavaa tiistaita!
-tuta-