Slurps.. lettuja, kermavaahtoa ja mangososetta!
3 munaa
5 dl
maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria (jätin pois)
1 tl suolaa
2 dl
mangososetta Bonne
PAISTAMISEEN
juoksevaa rasvaa tai rapsiöljyä
Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää taikinaan muut
aineet ja vatkaa tasaiseksi. Anna turvota 30 min
Paista taikinasta ohukaisia, rasvassa pannulla.
Tarjoa lisänä esim. tomusokeria, hilloa, marjasurvosta,
jäätelöä tai kermavaahtoa
VINKKI
Jos taikina tuntuu turvotuksen jälkeen liian ohuelta, lisää
n. 1/2 dl jauhoja.
Ukko-kulta halusi lettunsa hillolla ja kermavaahdolla!
Nykyään on trendikästä lisätä juureksia/vihnneksia leipätaikinaan, antavat sitten kivasti väriä ja makua. Mangon suurena ystävänä ajattelin testata lettuihin, Bonnen mangososetta ja hyvältähän ne letut maistuivat. Seuraavaksi taitaa kokeiluun mennä mustikkasose!
Niin ja kaiken herkuttelun jälkeen oli ihan pakko mennä "treenaamaan" jaksaa, jaksaa!
Sää oli vain viileä ja tuulinen! Aurinko yritti kurkata pilvien
takaa, mutta ei onnistunut tulemaan esille, pilvet veivät voiton.
Mukavaa tiistaita!
-tuta-