maanantai 16. huhtikuuta 2018

Belgialainen pajupuu!

Meidän parvekkeen  silmänilo, elävä salmiakkikuvioinen puu!
Belgialainen-pajupuu.jpg

Viime syksynä, ihaillessani puutarhakuvia maailman kätevimmässä ideakuvastossa😍 Eteeni lennähti tällainen ruukussa kasvava pajupuu. Päätin jo silloin, että tämän kyllä teen.

Luettuani hetken ohjetta, huomasin että pajunoksat piti kerätä ennen kasvukauden alkua.. siis aikaisin keväällä. No, tämä idea jäi sitten hautumaan talven yli ja nyt sain sen vihdoinkin toteutettua.Punomiseen tarvittavat tuoreet pajunoksat hain tyttäreni pihapiiristä. Minulla on tässä kahta lajiketta, luonnonpajua ja hopeapajua, yhteensä 32 kpl. Saapi sitten nähdä, miten sopivat yhteen? 
Työnsin ne pareittain multaan, ympyrän muotoon. Sidoin ne kiinni kuvan osoittamalla tavalla, oikealle osoittavat ovat edessä ja vasemmalle osoittavat takana.
Seuraavan kerroksen risteyskohdassa... laitoin oikealle osoittavat taakse ja vasemmalle osoittavat eteen, näin jatkaen kerros kerrokselta😗 
Viimeisen kerroksen risteyskohdat sidoin ohuilla pajunoksilla kiinni.
Ohjeen alkuperää en tiedä.. tänne eksyin  klick, Kuva ja Mieli Ky 

Mielenkiinnolla jään seuraamaan, saako puuni kauniin vihreän kruunun.. vai joudunko ostamaan silkkikukkia siihen. Se on kastelua, rakkautta ja kastelua.. siitä se lähtee.

Belgialainen-pajupuu-ohje

Lopuksi poistin kaikki apunarut ja leikkasin latvuksen.


Ruutupuu.jpg
Leppoisaa alkavaa viikkoa kaikille!


Belgialainen pajupuu kesäkuun alussa ❤


Kiva kun kurkkasit❤
 -Tuta-