perjantai 6. kesäkuuta 2014

Hemmottelua

Vinkkiä ja mainosta!

Tiesitkö, että saat hyvän kuorinta-aineen, kun käytät  kerran suodatettua kahvinporoa? Vanha ja hyvä menetelmä!
Tein kämmenestä kupin. Lorautin siihen puhdistusgeeliä (juokseva hunaja tai maustamaton jogurtti käyvät myös) ja lisäsin kahvinpuruja sekaan. Sekoitin sormella ja sen jälkeen hieroin seoksen kevyin pyörivin liikkein, vedellä kostutettuihin kasvoihin.
 Sitten  huuhtelin... oi että tuli puhtaan ja ihanan oloinen iho:)
Jogurtti ja kahvinpurut ovat myös hyvä yhdistelmä, sillä jogurtti sisältää maitohappoja, jotka hoitavat, kirkastavat ja kosteuttavat ihoa:)

Ryppyvoidetta ranskalaista.. eipä olekaan, vaan onkin sveitsiläistä!

Tähän ikään, kun on päässyt niin sitä tietää, että sellaisia ihmevoiteita ei ole keksitty, jotka veisivät rypyt pysyvästi pois. Se on rahan tuhlausta ostaa kalliita voiteita, koska saman lopputuloksen saa halvemmallakin. Se on minun mielipide! Voiteita käytän vain sen vuoksi, että pesun jälkeen ihoni huutaa kosteutta olemalla kuiva ja kiristävä!  
Apteekissa käydessä huomasin tiskillä Louis Widmerin 10ml Hydro Active voidepurkin 30UV suojalla. Emulsio sisältää biostimuliineja ja hyaluronihappoa. Se maksoi vain 4,90 €, joten ajattelin kokeilla sitä. Se on hyvä, kun myynnissä on näitä matkakoon pieniä purkkeja. Niillä voi kokeilla, miten ne sopivat iholle!

Voide imeytyi todella hyvin ja ihoni tuntui kostealta ja samettisen pehmeältä. Tykästyin siihen niin, että aion ostaa  sitä lisää ja hieman isomman purkin, (50 ml maksaa 28€) 
kun kerran siinä on tuo tarpeellinen UV 30 suojakin!


Kosteutta.. sitä tarvitsevat  kaikki <3 <3 

Kahvinpurut kierrätykseen ja kokeilemaan!
Tuta