torstai 2. joulukuuta 2010

Kuivatut appelsiinisiivut


Appelsiinin kuivatus








Aseta uuni 50 -asteeseen

Leikkaa appelsiinit noin 3 millin paksuiksi siivuiksi.
Lado ne leivinpaperin päälle uunipelille.
Aseta uuniluukun väliin lusikka, jotta kosteus pääsee pois.
Kuivata siivuja muutama tunti, kääntele välillä.
Kahden tunnin jälkeen siirrä ne ritilälle ja jatka kuivattamista.. kunnes ne on kokonaan kuivia:) 



Koristelu

Anna siivujen jäähtyä, vispaa 1 munanvalkuainen kevyesti ja sivele

siivujen molemmille puolille.

Ripottele päälle kidesokeria.


Tai suihkauta päälle kulta/hopeasuihketta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio