tiistai 10. elokuuta 2010

Rieskarullat




Tarvitset: rieskarullaa, ruohosipulituorejuustoa tai yrttituorejuustoa, salaatinlehtiä,
kinkkuleikkelettä tai oman maun mukaan graavilohta, savuporoleikettä, kalkkunaa ym.
Levitä rieskan päälle tuorejuusto, laita muutama  salaatinlehti ja lopuksi leikkeleet.
Kääri rullalle ja leikkaa kolmeen osaan tai noin 2 cm annospaloiksi.










Rieskarullia on vilahdellut monien blogien sivuilla, nämä ovat maukkaita ja helppotekoisia! 
Näitä voi tarjoilla myös elokuun iltojen rapujuhlissa.


-tuta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio