Tällä kakulla herkuttelimme, ruoan jälkeen!
Neljän munan peruskakkupohja
Kostutus tuoremehulla
Täyte 1:
2,5 dl kuohukermaa
130 g maitosuklaata
noin 0,5 dl Marianne crushia
Täyte 2:
2,5 dl kuohukermaa
130 g valkosuklaata
300 g säilöttyjä mandariineja sokeriliemessä
Molemmat täytteet valmistetaan samalla tavalla. Kerma kuumennetaan ja suklaa sulatetaan siihen. Seos jäähdytetään kunnolla, mieluiten yön yli, ja vaahdotetaan. (sitten lisätään ykköstäytteeseen Marianne crush ja kakkostäytteeseen valutetut ja pilkotut mandariinit).
Kakun kuorrute:
4 dl kuohukermaa kuumennetaan ja siihen sulatetaan 100 g vaaleaasuklaata. Seoksen annetaan jäähtyä hyvin, mieluiten yön yli, sitten vaahdotetaan ja lisätään 0,5 dl Mascarpone tuorejuustoa. Valmis kuorrute levitetään kakun pinnalle.
Molemmat täytteet valmistetaan samalla tavalla. Kerma kuumennetaan ja suklaa sulatetaan siihen. Seos jäähdytetään kunnolla, mieluiten yön yli, ja vaahdotetaan. (sitten lisätään ykköstäytteeseen Marianne crush ja kakkostäytteeseen valutetut ja pilkotut mandariinit).
Kakun kuorrute:
4 dl kuohukermaa kuumennetaan ja siihen sulatetaan 100 g vaaleaasuklaata. Seoksen annetaan jäähtyä hyvin, mieluiten yön yli, sitten vaahdotetaan ja lisätään 0,5 dl Mascarpone tuorejuustoa. Valmis kuorrute levitetään kakun pinnalle.
(Mukaellen Marilelen kolmensuklaan kakkua)
Tiedättekö mitä, luonto on hiirenkorvilla!
-tuta-
-tuta-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio