maanantai 9. toukokuuta 2011

Äitienpäiväkakku



Tällä kakulla herkuttelimme, ruoan jälkeen!





Neljän munan peruskakkupohja
Kostutus tuoremehulla

Täyte 1:

2,5 dl kuohukermaa
130 g maitosuklaata
noin 0,5 dl Marianne crushia


Täyte 2:

2,5 dl kuohukermaa
130 g valkosuklaata
300 g säilöttyjä mandariineja sokeriliemessä

Molemmat täytteet valmistetaan samalla tavalla. Kerma kuumennetaan ja suklaa sulatetaan siihen. Seos jäähdytetään kunnolla, mieluiten yön yli, ja vaahdotetaan. (sitten lisätään ykköstäytteeseen Marianne crush ja kakkostäytteeseen valutetut ja pilkotut  mandariinit).

Kakun kuorrute:
 4 dl kuohukermaa kuumennetaan ja siihen sulatetaan 100
g vaaleaasuklaata. Seoksen annetaan jäähtyä hyvin, mieluiten yön yli, sitten vaahdotetaan ja lisätään 0,5 dl Mascarpone tuorejuustoa. Valmis kuorrute levitetään kakun pinnalle.

(Mukaellen Marilelen kolmensuklaan kakkua)

 Tiedättekö mitä, luonto on hiirenkorvilla!
-tuta-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...