perjantai 3. elokuuta 2012

Bloggausta bloggerissa!

Villasukkia!
Touko ja kesäkuu meni löhöilessä, mutta heinäkuun alussa alkoivat kädet tulla levottomiksi ja oli pakko mennä kurkkimaan lankavarastoja.-)

Tämä on ensimmäinen julkaisu bloggerin puolella...ihmeellinen on tuo blogimaailma.Vuodatus, Vuodatus minkä tempun teit, yksi silmänräpäys ja kaikki kuvat olivat taivaan tuulissa. Vuodatukseen kerkesin jo lisäämään niitä uudelleen, mutta huomasin... että suurin osa blogiystävistäni oli jo siirtynyt tänne. Toinen syy siirtymiselleni oli, kun en enää luottanut vuodatuksen toimivuuteen.

Tämmönen tapaus!
-tuta-

19 kommenttia:

 1. Onpa raikkaan näköisiä sukkia! Pitäisi sitä itsekin ottaa sukankudin käteen...
  Sinä olet hienosti päässyt alkuun täällä - kyllä tähänkin tottuu, vaikka täytyy myöntää, että välillä on Vuodatusta ikävä, mutta se on tuo luottamuspula minullakin.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kivoja sukkia! Minä harkitsen muuttoa edelleen.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa bloggeriin! Kummallista kyllä, ettei Vuodatuksella ole sellaisia systeemejä, joilla SÄHKÖKATKON takia kadonneet kuvat saataisiin takaisin.. Käyttäjiä on kumminkin sen verran paljon ja todella paljon pahempiakin haavereita voisi palvelimille täällä digimaailmassa sattua kuin joku sähkökatko, niin taitaa luottamuspulaan olla ihan syynsä.

  VastaaPoista
 4. Hienoa kun tulit tänne, löysin minäkin blogisi =DD. Muistan kun itse aikoinaan siirryin Vuodatuksesta tänne, meni melko pitkään ennekuin se oma tyyli palasi. Sitä kirjoitteli kuin varoen ensialkuun. =DD Tervetuloa bloggeriin. Menenpä nyt heti tuonne lukijajoukkoosi.

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle blogille!

  Kivoja sukkia! Minä pysyn vuodatuksessa ja uskon ja luotan, että ovat oppineet töppäyksestään. Bloggeria ei ole minusta niin kiva käyttää. Toivottavasti ei tarvitse siihen pysyvästi vaihtaa.

  VastaaPoista
 6. Onpa raikkaan väriset sukat. Enteileeköhän ne syksyä?

  VastaaPoista
 7. Todella kiva kun sinäkin tulit tänne !
  Opetellaan nyt yhdessä.

  Kauniita sukkia olet neulonut :)

  VastaaPoista
 8. Kiva kun tutut sivut ovat täällä on 'kotoista'. Hienoja sukkia.

  VastaaPoista
 9. Meni luottamus minultakin vuodatukseen. Ensin katosi kuvat vuosi sitten omalta koneelta sen mennessä jumiin. Ei oltu kaikkia kuvia otettu talteen ja nyt sitten vuodatuksen galleriasta kaikki kuvat. Kyllä pikkusen harmitti, mut ei muuta kuin katse etiäpäin ja uusia kuvia kehiin bloggerin puolella.
  Komioita sukkia ja kohta niin tarpeellisia taas.

  VastaaPoista
 10. Niin meni minultakin luottamus koko vuodatukseen,ja alkaa tästä
  bloggerista pikkuhiljaa olla perillä.
  Aivan ihkut sukat,kivan raidalliset.
  Aurinkoa sinun lauantai päivääsi.

  VastaaPoista
 11. Tosi kauniita sukkia. Todella todella ikävä tuo Vuodatuksen tilanne ja noiden kuvien kohtalo! Minulla edelleen harkinnassa, että jatkanko blogini pitämistä enää ylipäänsä missään...

  VastaaPoista
 12. Oi miten raikkaita raitoja noissa sukissasi.

  VastaaPoista
 13. Kivoja sukkia!

  Hiukan tuntuu vielä oudolta uudessa osoitteessa olla, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa tule se kotiutumisolo:)

  VastaaPoista
 14. Raikkaan värisiä sukkia.
  Pitänee minunkin harkita bloggeriin siirtymistä, kun tänne tuntuu siirtyneen jo aika paljon bloggaajia vuodatuksesta. Kaipa sitä oppisi bloggerinkin käytön pikkuhiljaa :)

  VastaaPoista
 15. Kauniita sukkia, vuodatus vuotaa nyt kovin tänne bloggeriin.

  VastaaPoista
 16. Täällä yksi lisää, jolle iski luottamuspula vuodatukseen. Olen katkera, kun vuosien antaumuksella pidetty blogi on yhtäkkiä torso ilman kuvia. Huolellisesta blogista on ollut vaivaa, ja se kaikki on sen vaivan arvoista. Ja sitten yhtäkkiä, oho.. Minullakin sukankutimet jälleen käsissä. Erittäin raikkaat sukat teillä pyykkinarulla kiikkumassa!

  VastaaPoista
 17. Kivat sukat ja tupsunohje. Minuakin harmitti tuo kuvien häviäminen. Tämä bloggeri vaan tuntuu niin vieraalta, toivotaan että sen oppii jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 18. Onpa nätit raidalliset sukat :) - mukavaa elokuuta sinulle. Ronja

  VastaaPoista
 19. Onnea uudelle blogille. Taitaa meitä pois siirtyneitä olla vino pino.

  VastaaPoista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...