perjantai 6. kesäkuuta 2014

Hemmottelua

Vinkkiä ja mainosta!

Tiesitkö, että saat hyvän ihonkuorinta seoksen, kun käytät  kerran suodatettua kahvinpurua?.. vanha ja hyvä menetelmä!
Tein kämmenestä kupin. Lorautin siihen puhdistusgeeliä (juokseva hunaja tai maustamaton jogurtti käyvät myös) ja lisäsin kahvinpuruja sekaan. Sekoitin sormella ja sen jälkeen hieroin seoksen kevyin pyörivin liikkein, vedellä kostutettuihin kasvoihin.
 Sitten  huuhtelin ... oi että tuli puhtaan ja ihanan oloinen iho:)
Jogurtti ja kahvinpurut ovat myös hyvä yhdistelmä, sillä jogurtti sisältää maitohappoja, jotka hoitavat, kirkastavat ja kosteuttavat ihoa:)


Ryppyvoidetta ranskalaista.. eipä olekaan, vaan onkin sveitsiläistä!

Tähän ikään, kun on päässyt niin sitä tietää, että sellaisia ihmevoiteita ei ole keksitty, jotka veisivät rypyt pysyvästi pois. Se on rahan tuhalausta ostaa kalliita voiteita, koska saman lopputuloksen saa halvemmallakin. Se on minun mielipide! Voiteita käytän vain sen vuoksi, että pesun jälkeen ihoni huutaa kosteutta olemalla kuiva ja kiristävä!  
Apteekissa käydessä huomasin tiskillä Louis Widmerin 10ml Hydro Active voidepurkin 30UV suojalla. Emulsio sisältää biostimuliineja ja hyaluronihappoa. Se maksoi vain 4,90 €, joten ajattelin kokeilla sitä. Se on hyvä, kun myynissä on näitä matkakoon pieniä purkkeja. Niillä voi kokeilla, miten ne sopivat iholle!

Voide imeytyi todella hyvin ja ihoni tuntui kostealta ja samettisen pehmeältä. Tykästyin siihen niin, että aion ostaa  sitä lisää ja hieman isomman purkin, (50 ml maksaa 28€) 
kun kerran siinä on tuo tarpeellinen UV 30 suojakin!


Kosteutta.. sitä tarvitsee  kaikki <3 <3 

Kahvinpurut kierrätykseen ja kokeilemaan!
Tuta

15 kommenttia:

 1. Kyllä olen samaa mieltä, ettei kannata tuhlata kalliisiin voiteisiin, halvemmat on yhtä hyviä :)
  Tuosta kahvinpuru jutusta olenkin kuullut.

  VastaaPoista
 2. Sama täällä turhaa tuhlata rahaojaan kalliisiin ihme aineisiin , kun halvalla saa ihan saman tuloksen. Toi kahvi juttu on kyllä mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tuohan on hyvä vinkki:)

  VastaaPoista
 4. Täytyykin miehelle sanoa, ettei heitä aamukahviporoja kompostiin :)

  VastaaPoista
 5. Juu ryppyjä sitä tuloo vaikka kuinka pyristelisi vastaan, eikä sellaista ihmevoidetta ole keksitty, mikä rypyt poistaisi. Joten turha tuhlata kalliisiin voiteisiin☺
  Kiitos vinkistä, tuota kahvinpurua täytyy kokeilla ♥

  VastaaPoista
 6. Kahvinporoilla olen kuorinut vartaloa ja kasvoja ennen paljonki. Sitten tuli viemäritukos. Putkimies sanoi jotta siellä oli kahvinporoista tullut tulppa. Vahongon aiheuttaja olin minä. Mökki-saunassa voi käyttää mutta ei laskea viemäriin. Hyvä aine ja iho tyukkää.

  VastaaPoista
 7. Muistankin lukeneeni vuosia sitten tutkimuksen, jossa todettiin että normaalit apteekin perusvoiteet ajavat saman asian, kuin todella kalliit merkkivoiteet.
  Kiitos kahvinporo vinkistä.

  VastaaPoista
 8. Kiva idea ihon kosteutukseen! Ja myös tuo matkakoon voidepurkki.......

  VastaaPoista
 9. Hyvän kuorinta-aineen saa myös esim. sekoittamalla rypsiöljyä ja hienoa sokeria. Rypsiöljy käy myös ihon rasvaamiseen, ei tarvitse ryppyvoiteita siihenkään. :)

  VastaaPoista
 10. Apteekista saa todellakin luotettavaa kosmetiikkaa herkkähipiäiselle ja perusvoiteet on niitä parhaita siis edullisia. Rypsiöljyä kannattaa nauttia sisäisesti sellaisenaan, pitää ihon, silmät, limakalvot ja sydämen kunnossa. Ryppyjen suhteen on parasta vastaanottaa vain naururypyt! :D

  VastaaPoista
 11. Tuota on pakko kokeilla seuraavan kerran kun mies menee kalaan. Muuten saattaa soittaa piipaa-auton :)
  En juo kahvia mutta tuo puoliso kyllä, mikäs jos sitä käyttää ulkoisesti :)
  Enkä minäkään tuhlaa kalliisiin voiteisiin, vain pesun jälkeen kostutukseen.

  Hyvää Helluntaita ♥

  VastaaPoista
 12. Ehdottomasti jo tänään kahvinporot naamaan! Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 13. Kiitos paljon tästä kahvinporovinkistä, enpä ollut ennen kuullutkaan. Kahvinporoja olen ruusupuskille antanut, mutta että uusiokäytössä kuorinta-aineena. Ehdottomasti kokeiltava.

  VastaaPoista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...