sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Tunnen olevani ehjä jälleen!


.. tai melkein niin ehjä, kuin minun ikäiseni voi olla.

Heips kaikille ystäville, blogitauko loppui ja täällä olen jälleen! Huh, miten aika on rientänyt. Eletään jo heinäkuun loppupuolta ja syksy on jo aika lähellä.Tie takaisin omaan itseeni!

Menneet vuodet eivät ole olleet suosiollisia minulle. Ensin sairastuin rintasyöpään ja sepelvaltimotautiin ja sitten hännänhuipuksi, lonkkanivel sanoi yhteistyösopimuksensa irti. Muutama pienempikin juttu mahtui vielä sekaan. Edellisvuonna sydämeen tehtiin pallolaajennus ja asetettiin kaksi verkkoputkea estämään suonen ahtautumista uudelleen. Viimevuonna lonkka sai uuden tekonivelen ja nyt keväällä syöpälääkitys loppui.
Tunnen eläväni jälleen ja nautin olostani. Toivottavasti tämä ilo kestää. Mutta, mutta..

Kappahl mekko

..niin se on ollut minun elämässäni; kun rinnassa kuplii suuri ilo, niin viereen on tupsahtanut nopeasti tumma varjo! (Sen enempää erittelemättä)
Lisäksi olen tunneihminen, hyvin herkästi otan harteilleni toisten tunnetilat. Voi mun järkiparkaani kun se jää aina tappiolle! 
Sanotaan että, ei ole varjoa ilman valoa ja ei voi tietää mitä on ilo, ellei ole kokenut surua. Kaikella on tarkoituksensa, vai onkohan?
Nyt nautin olostani ja jokaisesta ohikiitävästä ilon hetkestä.  

Huh hellettä, lähdempä kuitenkin ukko-kullan kanssa kävelylle!

Iloa kaikkien päivään.
Näkyillään
-tuta-

30 kommenttia:

 1. Hei tervetuloa takaisin blogiin.Olen täällä sinua kaivannut,kun facen sivuja on niin vaikea lukea ja saan muidenkin oheella,kuulumisia sinulta.
  Elämä ei koskaan ole helppoa,välillä tuntuu,ettei voi tuntea iloa vaan aina on joku kintereillä,torumassa sormi pystyssä:hyi hyi.
  minun äiti oli erittäin negatiivinen,uskovainen sitä paitsi ja kaikki liika ilonpito oli pahasta,kuten hän aina muisti tokaista:itku pitkästä ilosta.Vielä tässä ikääntyessäkin tulee sanat usein mieleeni,enkä oikein tohdi kovasti riemuita.Aika paha juttu,jos ja kun koko ikänsä saa kärsiä äidin toruvasta tavasta,uskaltamatta olla onnellinen imassa elämässään.
  Tähän lopuksi,en osaa kirjoittaa,kuin hyvää kesän jatkoa sinulle,apeus ei ole hyväksi sydämelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on usein Anni.. elämä ei ole vain ruusuilla tanssimista, kauneimmassakin kimpussa on pistävät okaat. Kaikkea ihanaa sinun kesääsi ♥

   Poista
 2. Nauti hetkistä ilon niin huominen on mukavampi ottaa vastaan. Tervetuloa bloggailemaan ja mukava nähdä mitä kaikkea saamme täällä nähdä sinun tekemänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis, mieli on intoa täynnä. Lomailu tekee hyvää♥

   Poista
 3. Tervetuloa blogin pariin. Mukavaa, että olet palannut.

  Kauniita kesäpäiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia sinulle ja myös ihania kesäpäiviä♥

   Poista
 4. Hienoa kun olet takaisin blogin parissa. Elämä ei aina ole helppoa, ja olet kovia kokenut. Mutta kaiken tarkoitukseen en usko.
  Kauniita kuvia Naantalista!
  Heleää heinäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula, Naantali on ihana kesäkaupunki♥

   Poista
 5. Sinua on ehditty jo kaivata ;)iloa elämääsi,aina joskus tulee niitä alamäkiä,mutta alamäen jälkeen tulee ylämäki,vaikeudet on tarkoitettu voitettaviksi,positiivisella elämän asenteella pääsee jo pitkälle.Ihanaa,aurinkoista kesän jatkoa sinulle Tuta.

  VastaaPoista
 6. Kyllä sinulla on ollut melkoisen monta sairautta. Se on tosi hienoa että tunnet taas olevan ehjä !!
  Minulla on myös lonkka kiusannut pidemmän ajan, apuvälineenä on rollaattori, ja linkutan vähemmän ja joskus enemmän. Uusia kokeita elokuun alussa.
  Olisin halukas keskustelemaan kanssasi tuosta leikkauksesta. Tiedän että syksyllä se on mulla tulossa.Minun blogissani on s.postini, jos haluat niin kirjoita vaikka s.postiin. Niin voitais jutella jos olet halukas.
  Voimia sinulle edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija♥ .. lonkkaleikkaus oli kyllä hyvä juttu, nyt voin jälleen nauttia kävelystä. Sitäkin jännitin ihan turhaan.

   Poista
 7. Ilman sadetta ei olisi aurinkoa.Elämä koettelee.Itsekkin olen taistellut monien esteiden kanssa joten pienistä asioista osaa nauttia.Halivoimia sinulle.Jaksamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annikki ♥ näinhän se on, haleja myös sinulle♥

   Poista
 8. Mukavaa kun olet taas blogisi parissa ja niin pirteän ja hyvän näköisenä. Hyvää loppukesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja; hyvää loppukesää myös sinulle ♥

   Poista
 9. Mukavaa kun tulit lomalta takaisin! Elämä kuljettaa, ylämäkeä - alamäkeä, valoa - varjoa, elämää, jokaisesta hetkestä löytyy hyvyys ja kauneus, ilon sarastus, näistä tulee nauttia ja olla onnellinen!

  Enkeleitä ja haleja, jaksamista, lempeitä tuulia!

  VastaaPoista
 10. Kyllä se jokaisen kohdalla koettelee, mutta niinkuin mullakin , kun ei voi mitenkään auttaa, silloin tahtoo usko ja toivo loppua.
  Mutta osallistuppas kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, tulenpa kurkkaamaan blogiisi:)

   Poista
 11. Voi ei. Eipä uskoisi päällepäin, niin nuorekas ja uudistuva ihminen olet. Ihana kuulla, että kaikki on selätetty ja juuri noin kun otsikkokin on "Tunnet eläväsi". Kaikkea hyvää sinulle, ihanaa kesää, blogiasi on mukava lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Ritu, ihanaa kesää myös sinulle:)

   Poista
 12. Hei taas ja tervetuloa takaisin! Elämä on kummallinen juttu. Välillä on iloa ja useimmiten (ainakin tuntuu siltä) niitä varjoja. Toivottavasti sinulla ilo jatkuu pitkään. Minulla on myös lonkkaleikkaus tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjut, tsemppiä ja paljon voimia lonkkaleikkaukseen:)

   Poista
 13. Toivon, että aurinko paistaa elämääsi jatkossakin <3 Vaikeudethan on tehty voitettaviksi. terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa ja ihanaa loppukesää sinulle :)

   Poista
 14. Hienoa, että loma virkisti ja elämä tuntuu mukavalta - olemisen keveyden tunnetta tarvitaan, vaikka välillä on raskastakin!

  VastaaPoista
 15. Kylläpä sinulla on ollutkin monenlaista harmia. On varmasti ilon ja keveyden vuoro. Aina ei voi sataa eikä aina aurinko paistaa, ne vuorottelevat niinkuin kaikki elämmässä. Kaikkea hyvää sinulle ja mukava että taas olet täällä blogistaniassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anja♥, toivon että nyt olisi auringon vuoro, edes hetken verran:)

   Poista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...