tiistai 5. syyskuuta 2017

LED-valoja hämärtyviin iltoihin


Kesätauolle jäänyt blogini sai eräänä heinäkuun päivänä Lamppuexpress.comilta mukavan yhteistyöpyynnön. Kuinka monelle on tämä yritys tuttu? Itse en ennen yhteydenottoa tiennyt yrityksen olemassaolosta. Johtunee pitkälti siitä, että ukko-kultani vastaa lamppujen huollosta. Hänen kanssa sitten lähdimme tutustumaan sivuston antiin. Minä ihailin lamppujen ulkomuotoja ja hän niiden sopivuutta eri käyttötarkoituksiin.Heti löysin jotain, mitä on ihan pakko saada. Meillä on makuhuoneen kattokruunussa tällaiset kierrekynttilälamput. Seuraavaksi aion vaihtaa ne liekinmuotoisiin, aivan ihaniin Philips EcoClassic 18W E14 230V BXS35 Clear halogeenilamppuihin.


 Ei tainnut Edison aavistaa 1800-luvulla, kuinka laaja-alaisesti hänen keksimänsä hehkulamppu tulee valtamaan kodit ympäri maailmaa.  Valaisinta ilman ei kukaan meistä tulee nykyisin toimeen. 

Tänä päivänä uusin teknologia, led-valo on ottanut sijan melkein joka kodista.  Ledvalon suosion syy on sen monipuolisuus, esim. lamppuexpress.com. –sivustoilta löydät lamppuja niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tiesittekö, että LED-lamppu säästää sähköä noin 80 prosenttia. Minä en tiennyt, mutta nyt kun tiedän, pyrin seuraavaksi täyttämään kotini ledvaloilla. LED-lampun pitkä käyttöikä ja alhainen energiankulutus maksaa itsensä nopeasti takaisin. En muuten tiennyt sitäkään asiaa, että valaisimia on erilaisia. LED-lamppujen lisäksi löytyy kuluttajan käyttöön halogeenilamppuja. Niitä löytyy monessa eri muodossa ja koossa ja kaikki ovat energiaa säästäviä.


Syksy on saapunut ja ihanat pimeät illat ovat jälleen täällä. Nyt voi käpertyä peiton alle ja tunnelmoida valoilla.

(Sunhill)

Erilaisilla valoilla saadaan kodin sisutus näyttämään edustavalta. Valaistuksella on suuri merkitys siihen, miltä koti näyttää. Sisäkäyttöön saadaan eri sisustusideoilla luotua valovärejä kodin eri käyttötarkoituksiin.

LED-valonauha soveltuu hyvin erilaisiin kodin työtaso-, sisustus-, ja tunnelmatarpeisiin. "Niitä tulee kahdessa eri pituudessa ja niitä voi lyhentää aina 10 senttimetrin välein. LED-teknologiansa takia LED-nauhat kuluttavat hyvin vähän energiaa".  

Lamppuexpress.com sivustot tarjoavat laajan valaisinvalikoiman kodin sisustamiseen ja tavalliseen arkikäyttöön. 

Valon värejä löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen aina hyvin lämpimästä valkoisesta päivänvaloon asti.


Nyt kun kesä on taittunut kohti syksyä ja illat ovat pimenneet, voi piha-alueella

 (Sunhill)

ja saunassa luoda valoilla lämmintä tunnelmaa ja hauskoja varjoja...

(Sunhill)


Vanhat hehkulamput ovat menneisyyttä, mutta jos jäit kaipaamaan niiden muotoja, niin esim. Philips-lamput sivuilla on laaja valikoima hehkulamppumaisia valontuojia.

Netin kautta voi kätevästi tilata kotiin erilaisia valaisimia. Ei tarvitse autoon istahtaa ja kaupassa käydä, vaan voi istua kotona ja rauhassa selata ja etsiä itselleen sopivat valaisimet.  Jos herää jotain kysyttävää voi aina soittaa 09 - 4259 – 9591. He vastaavat puheluihin maanataista perjantaihin kello 09:00-18:00
Lamppuexpress.com, jolla on yli 25 vuoden kokemus valaistuksesta, he tietävät missä valaistus menee tänä päivänä ja mistä löytää markkinoiden parhaimmisto. Asiakkaina on niin yrityksiä, kuin myös yksityishenkilöitä, esimerkiksi toimistoja, tehtaita, jälleenmyyjiä, kouluja ja henkilöasiakkaita.

                                       Mukavia hetkiä ja tunnelmavaloja   ihanat siellä
-tuta-

9 kommenttia:

 1. Puoliso on sähkömiehiä ja meillä nämä valoasiat ovat nykyaikaisessa järjestyksessä. Itse sytyttelen kohdevalaisimia aina hämärän tullen ja toinen käy ne sammuttelemassa... Nyt on menossa oma valoviritys puutarhaan Alla Omenapuun-paikalleni. Kiitos hyvästä valoinfosta!

  VastaaPoista
 2. Hyvää tietoa valaistuksesta!
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Meillä on kans tollanen kruunu makkarissa. Olemme siirtyneet led lamppuihin, taitaa olla melkein joka lampussa se jo.
  Valolla saa kivan näköiseksi kodin.

  VastaaPoista
 4. Hei tulin vierailulle. Meillä on niin paljon valopisteitä kotona että on ollut pakko siirtyä ledeihin myös ulkona. Selailin plogiasi ja voi taivas mikä inspiraatio ihminen olet. Se piimä juttu jäi mietityttämään. Kestääkö se hyvin ja pesetkö sen sitten vain pois. Käy kurkkaamassa minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin. Hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nila ja kiitoksia!
   Piimä on pysynyt ikkunassa jo 8kk.. täysin muuttumattomana. Se lähtee myös hyvin pois pesemällä.

   Poista
 5. Meillä on joka paikassa ledit, sillä se todellakin säästää sähköä. Aurinkoa viikkoosi!!

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia ja Ihania valonlähteitä😍 kotiin saa niin paljon tunnelmaa ihan valoilla:) Kaunista keskiviikkoa sinne♥

  VastaaPoista
 7. Olipa kiva yhteistyöprokkis - ja just sopivaan vuodenaikaan :)
  Tunnelmallista on.
  Täällä on saunaremppaa (sauna nro 4) ja siellä sama väritys kuin siellä teillä (muissa saunoissa on mustat lauteet ja vaaleat seinät).
  Pihavaloja ollaan mietitty, vielä on hakusassa malli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Väkertäjä.. kuvattu sauna on tyttäreni.

   Poista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...