keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Sillikaviaari.

 Jos vielä kerran kurkataan vuoteen 2017 ❤
sillikaviaari.jpg

Sillikaviaari!

1 prk Ahti Matjessillikuutiota
1 prk ranskankermaa
  tilliä
Valuta Ahti Matjeskuutiot huolellisesti ja sekoita joukkoon ranskankerma. Koristele tillisilpulla. Voilá – valmista tuli! 

Tämä on uusi tuttavuus meidän joulupöydässämme! Ennen joulua Ahti mainosti tätä ohjetta naamakirjassa, vallan usein. Minä nappasin siitä kiinni ja nyt tästä tulee meidän jokavuotinen jouluherkku. Sillikaviaari maistuu myös todella hyvältä saaristolaisleivällä. Tästä tuli myös meidän juhannusruoka, ajatelkaa uudet perunat ja sillikaviaari, mikä makoisa alkukesän herkku.

Vuoden 2017 tykätyin Instagram-kuvani on tämä. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tein tämän asetelman.


Pohjoisella taivaalla on tummia pilviä ja eteläiseltä taivaalta kurkkii aurinko. Ilmassa on kevättä.
Yhä edelleen odottelen sitä lumisadetta.. viime vuonna odotus palkittiin vasta pääsiäisenä!

Terkuin
-tuta-



11 kommenttia:

  1. Voi miten kiva ja helppo ohje! Pitääpä joskus kokeilla. Meillä sillit jäi jouluna syömättä...jospa tässä muodossa menisi?

    VastaaPoista
  2. Kaunis itsenäisyyspäiväkuva.

    VastaaPoista
  3. Kaunis juhlavuoden asetelma. Täälläkin odotetaan sitä lunta maa on ihan musta.<3

    VastaaPoista
  4. Täytyypä kokeilla tuota! Toivotaan, että saataisiin vähän lunta ja aurinkokin näyttäytyisi.
    Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  5. Sillikaviaaria olen tehnyt, mutta juhannuspöytää! 🙂

    VastaaPoista
  6. Sillikaviaari maistuu kyllä minulle, mutta ei isännälle. No, kyllä minä joka vuosi nautin silliä uusien perunoiden kanssa ja isännälle sitten jotain muuta. Ei ole ihmekään, että tuo kuvasi oli instagramin tykätyin, sillä se onkin todella upea. Mukavaa loppuviikkoa :)

    VastaaPoista
  7. Varmasti on hyvää myös uusien perunoiden kera.
    Ja kaunis on tuo itsenäisyyspäivän kuva.
    Hyvää alkanutta vuotta.

    VastaaPoista
  8. Eipäs ole tuota herkkua tullut tehtyä ennen, mutta nyt sitä täytyy tehdä, olenhan kalan ystävä.Niin täällä Turussa ei tiedä tuleeko se kesä nyt vai talvi, kun vettä sataa yhtenään, tosin keväisiä päiviä on jokunen ollut, kun aurinko paistoi yks päivä.

    VastaaPoista
  9. Hienot kuvat ja tuo Suomi100 asetelma onkin aivan upea, niin kaunis♥ Ihanaa alkanutta vuotta♥

    VastaaPoista
  10. Kaunis asetelma Suomi-100 julavuoden kunniaksi!

    Sillikaviaari, jossa mukana kovaksi keitettyä kananmunaa ja uudet perunat kuuluvat meidänkin kesämakuhin.

    VastaaPoista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio