tiistai 21. toukokuuta 2019

Minun kruununi!


Sotkuinen on, vaikka olen kammannut. Harminani on luonnonkiharat hiukset, jotka eivät ole ihan kauneimmasta päästä. 
Näyttävät kuivilta ja sojottavat useimmiten joka suuntaan (Vaikka olen käyttänyt hiusnaamioita, hoitoaineita ja kaiken maailman suihkeita.) Olisi kyllä niin ihanaa, jos nämä laskeutuisivat omalla painollaan ja olisivat kuin tuulessa heiluva viljapelto. Mutta ei… ovat kuin variksenpesä jossain puun latvuksessa.
Mutta en leikkaa lyhyeksi… kun olen lukenut, että hiukset ovat naisen kruunu👩 ja kruunustani en luovu.😎 En ainakaan kovin helpolla.


Pieni Lintu haastaa: Makrotex/Sotkuinen.

Näkyillään
-tuta-
30 kommenttia:

 1. Samaistun tähän kyllä täysin. Ärsyttävät luonnonkiharat täälläkin. Suoristusraudalla saan ne jotenkin kuosiin, mutta ei niistä kovin suoria ja siistejä saa millään.

  VastaaPoista
 2. Hienot hiukset on sulla ja hyvinvoivat, ole tyytyväinen kun on ilmavat ja kiharaiset. Minulla on piikkisuorat ja rasvoittuvat nopeasti, eivät ole ilmavasti koholla. Minä ottaisin mieluummin sinun hiuksesi :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää kruunusi. Kauneus on katsojan silmässä, sanotaan...
  Itse olen lyhythiuksinen, mutta ylpeänä kannan kruununi myös.
  Iloa loppuviikkoosi!

  VastaaPoista
 4. Erityisesti nuorempana hermostuksissani harkitsin luonnonkiharan tukkani lyhyeksi leikkaamista, mutta kampaajani ei suostunut. Luonnonkihara on kuulemma niin sinne tänne sojoittava luontojaan, että lyhyennä hiukseni näyttäisivät lähinnä karvalakilta. :D Joten niin minäkin olen kruununi pitänyt. :)

  VastaaPoista
 5. Hei Tuta, Sinullahan on niin kaunis kruunu. Mulla on ihan "keppisuorat kiharat",
  mutta aikasen paksu tupee.
  Mukavaa loppuviikkoa Sinulle ♫ ♥ ♫

  VastaaPoista
 6. Kauniit kanna ylpeästi kruunuasi. Mukavaa viikon jatkoa:)

  VastaaPoista
 7. Minä otin nyt pitkiin hiuksiini permanentin, samoin hiukset ovat minullekkin kruunu, en millään haluaisi lyhentää niitä, kauniit hiukset on sinulla.

  VastaaPoista
 8. Kaunis on kruunusi!
  Kanna ylpeänä! :)

  VastaaPoista
 9. Luonnonkiharoiden kanssa täälä kans tuskailtu, nykyään kastelen joka aamu hieman ja puristelen hiuksiin hoitoainetta ja avot kiharat on kiharat koko päivän ja kivannäköiset...leikkautin kyllä ennen tätä olkapäille jaksavat kihartua paremmin��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvälle... mitä hoitoainetta käytät hiuksiisi?

   Poista
  2. Ihan tavallista hiuksiin jätettävää hoitoainetta,mitä milloinki, ihan ruokakaupasta ostettua toki parturista ostetut vois toimia viä paremmin mutta saattavat olla kalliimpia...

   Poista
  3. Kiitos... pitää katsella, jospa löytäisin jotain kosteuttavaa.

   Poista
 10. Suloisen näköinen sotku. Nuorena huokailin luonnonkiharoiden perään :)

  VastaaPoista
 11. Ihana tukka! Kanna ylpeänä kruunuasi ja iloitse keväästä ja kesästä.

  VastaaPoista
 12. Oletko kokeillut Curly Girl- metodia kiharaan tukkaasi? Suosittelen kokeilemaan <3 Hiukset ovat naisen kruunu, ehdottomasti!

  VastaaPoista
 13. Itse olen aina ajatellut, että kiharat hiukset olisivat kivat. Tosin hiukseni kihartuvat vähän esim. sateessa. Muuten nämä ovat suorat ja liukkaat ja menevät päätä myöten. Itsellä kuivat hiukset ja laitan joka aamu hiuksiin jätettävää suihketta. Joku muukin sitä täällä näytti ehdottavan :)

  VastaaPoista
 14. Kauniit hiukset! Väri on upea.

  Hiukseni ovat paksut ja taipuvaiset hieman kihartumaan. Oli pitemmät... nyt on lyhyet vahvasti takaa rikottu tosi lyhyt polkka tukka.
  Ei ole ainakaan vielä kaduttanut.:)

  VastaaPoista
 15. Kauniit hiukset sinulla on, ehdotan minäkin kun jostain luin siitä Curly Girl-metodista, sinua kokeilemaan sitä, kun olet niin rohkea kokeilemaan kaikkea uutta. Ovat saaneet ainakin kuvista päätellen vielä kauniimmat hiukset hoidon tuloksena. terveisin Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia... Curly Girl-metodia olen jo aloitellut. Shampoo on käytössä... vielä pitäis löytää oikeat hoitotuotteet jälkihoitoon.

   Poista
 16. Niin on kuin olisit kuvannut minun hiukseni. Joka aamu yritän, mutta luovutan jo ulko-ovella =D

  VastaaPoista
 17. Wow, Sinulla on hienot hiukset. En luopuisi minäkään tuommosesta kruunusta. Nyt oli kiharahiuksille joku curlintuote vai mikä lie, joka tuo eri tavalla luonnonkiharat esille.

  VastaaPoista
 18. Tuttua tekstiä, mutta hienoa on kun on hiukset.

  VastaaPoista
 19. Tästä sotkusta olen kyllä melkoisen kateellinen, itsellä oma kruunu on sen verran hentoinen, ettei mene oikein edes sotkuun..

  VastaaPoista
 20. Mum mielestä sun hiukset on ihanat!Nythän on tämä curly juttu trendikäs
  Aurinkoa viikonloppuusi☀️

  VastaaPoista
 21. No hei, meiksillä on ihan sama probleema, luonnonkiharuutta riittää :)
  Mulla on niin, että jos pesun jälkeen antaa olla vaan ja seuraavana aamuna harjaa, niin näyttää kuin vanhalta permanentiltä... Joten pesun jälkeen rullaan vajaa puolipitkät hiukst toooosi isoilla rullilla, niin pärjään. Ja nyt olen kokeillut muutaman viikon tyttären antamaa vegan-pesuainetta (Verson avokado), ja näyttää siltä, että silikonipohjaiset alkavat poistua päänahasta = hiukset ovat tuuheammat :O Hyvä vai huono, vai erittäin hyvä...

  VastaaPoista
 22. Hiukset ovat todellakin naisen kruunu!
  Ihanaa kesäkuuta sinulle!

  VastaaPoista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio