makoisiin teehetkiin!
Juustosarvet
Herkullinen ja helppotekoinen resepti, mums!
Tästä reseptistä sarvia tulee 16 kappaletta. Ne ovat
melko pikkuisia, joten jos intoa riittää, taikina kannattaa tehdä tuplana.
Nämä herkulliset juustosarvet maistuvat sekä lämpiminä että
kylminä.
2 dl kermaviiliä
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
50 g sulatettua voita tai
margariinia
2 dl emmental-raastetta
täyte:
n. 2 dl juustoraastetta tai noin 100 g tuore- tai
homejuustoa
Sulata voi, sekoita kermaviili jauhoihin. Sekoita kaikki
taikinan loputkin ainekset keskenään.
Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kumpikin osa pyöreäksi
levyksi. Jaa kumpikin taikinalevy taikinapyörällä sektoreittain kahdeksaan
osaan. Pane nokare haluamaasi täytettä jokaiselle palalle ja rullaa sarviksi
aloittaen rullaaminen aina palan leveämmästä päästä.(minä voitelin vielä ne
munalla ja ripottelin hieman juustoraastetta päälle)
Pane sarvet uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa
10-15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio