Pohja:
Suklainen kääretorttulevy
Täyte:
(mitä jääkaapista löysin)
(mitä jääkaapista löysin)
300g maustamatonta
tuorejuustoa
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
4 kpl lliivatelehteä
1 dl persikkanektariinia
2.5 dl kermaa
Valmistusohje
Aseta leikattu kääretorttulevy voidellun irtopohjavuoan
pohjalle. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä täytettä varten. Sekoita
juusto, sokerit ja nektariini keskenään. Kuumenna kasarissa tilkka nektariinia ja liuota valutetut liivatteet siihen. Lisää hieman jäähtynyt liivateseos ja vaahdotettu kerma. Sekoita, kaada täyte kääretorttulevyn päälle vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa neljä tuntia.
Irrota vuoan reunat, nosta kakku tarjolle ja koristele.
-tuta-
-tuta-
Kaunein, mitä olen hetkeen, pitkään hetkeen nähnyt! Vanhempi kakku jo mutta edelleen kymppi! Ihastuttava unelmakakku !- lista on loputon :D
VastaaPoistaPiipahdin kiittämään vierailusta, blogiisi, kun en heti muistanut..... :D
Ooh miten ihana ja kaunis kakku! Täällä ei ole herkkuja nyt lähimaillakaan, vain piparkakkuja, mitä nyt teen. Pirtsakkaa päivää Tuta <3
VastaaPoista