Pohja:
Vuoraa Ø 20- 22 cm:n irtopohjaisen vuoan pohja leivinpaperilla.
Voitele reunat ruokaöljyllä ja sirottele päälle pölysokeria.
Leikkaa kääretorttu levystä vuoan kokoinen pohja ja laita se vuoan pohjalle
Leikkaa kääretorttu levystä vuoan kokoinen pohja ja laita se vuoan pohjalle
Täyte:
2,5 dl vispikermaa vaahdotettuna
300g maustamatonta tuorejuustoa
200g vanilja tuorejuustoa
1,5 dl sokeria
2,5 dl luumusosetta (käytin Bonnen luonnonraikas luumusosetta)
0,5 dl vettä
5 kpl liivatelehtiä
2,5 dl luumusosetta (käytin Bonnen luonnonraikas luumusosetta)
0,5 dl vettä
5 kpl liivatelehtiä
Valmista täyte. Sekoita tuorejuustot keskenään lisää joukkoon sokeri ja luumusose. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä seisseet (5 min.) ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi seos kermavaahdon joukkoon.
Laita luumu-juustotäyte kakkurenkaaseen pohjan päälle ja tasoita pinta. Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia. Koristele marjoilla! Nämä hyydykekakut ovat niin helppotekoisia ja mukavia valmistaa hellesäällä.
-tuta-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio