8-10 kpl isoa muffinia
1½ dl juoksevaa
margariinia
½ dl maitoa
2½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 munaa
3½ dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
Täyte:
100g valkosuklaata
kaksi pientä
raparperin vartta
Koristeluun
tomusokeria
Aseta uuni 200° C.
Pilko suklaa pieniksi
paloiksi. Kuori ja paloittele raparperit.
Sekoita rasva, maito,
sokeri, vaniljasokeri ja munat kulhossa.
Sekoita vehnäjauhot
ja leivinjauhe keskenään.
Lisää ne munaseokseen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Täytä muffinivuoat 2/3 osaa taikinalla. Painele lopuksi jokaisen muffinin
keskelle muutamia raparperin ja valkosuklaan palasia. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20
minuuttia. Anna jäähtyä ja sirottele päälle tomusokeria.
Resepti Allers
-tuta-
-tuta-