lauantai 5. kesäkuuta 2010

Muffinit raparperi/valkosuklaa täytteellä

Raparperimuffinit.jpg

8-10 kpl isoa muffinia


1½ dl juoksevaa margariinia
½   dl maitoa
2½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 munaa
3½ dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta


Täyte:
100g valkosuklaata
kaksi pientä raparperin vartta
Koristeluun tomusokeria

Aseta uuni 200° C.
Pilko suklaa pieniksi paloiksi. Kuori ja paloittele raparperit.
Sekoita rasva, maito, sokeri, vaniljasokeri ja munat kulhossa.
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.
Lisää ne munaseokseen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Täytä muffinivuoat 2/3 osaa taikinalla. Painele lopuksi jokaisen muffinin keskelle muutamia raparperin ja valkosuklaan palasia. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja sirottele päälle tomusokeria.




Resepti Allers
-tuta-

2 kommenttia:

  1. Herkullinen muffini ohje!
    Raparperia onkin vielä pakkasessa. Näitä voiskin tehdä.

    VastaaPoista
  2. Onpa todella herkullisen näköisiä. Pitääkin laittaa ohje talteen, kun ei noita edellisen vuoden herkkuja enää ole pakastimessa. Onneksi tuoretta on kohta saatavilla.

    VastaaPoista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio