Satuinpa
piipahtamaan tyttäreni luona oikeaan aikaan. Hän oli siivoamassa pakastintaan ja
tyhjensi sitä parhaillaan, sulattamista varten.
Ulkona oli
tarpeeksi kylmää, joten sielä ne puolukkapussit nökötti siistissä rivissä kun
tulimme pihalle. (selvästi odottivat minua)
Juu.. mukaani sain ottaa niin monta kuin halusin!
Lappapuuro
muistui mieleen ja uskokaa tai älkää, en ole tehnyt sitä pariinkymmeneen vuoteen!
Kaupan
kautta tultiin kotiin, mannaryynipussi kainalossa.. ja heti aloin puuroa keittämään!
Voi että vispattu puuro maistui hyvältä... nam,nam.
..kera maidon,
tai ilman:)
7dl vettä
3dl sokeroitua puolukkamehua
1/2dl sokeria
1 1/4dl mannasuurimoita
ripaus suolaa
Kiehauta vesi ja mehu kattilassa, mausta sokerilla ja suolalla.. tarkista maku.
Vispaa mannasuurimot kiehuvaan mehuun ja anna kypsyä hiljalleen, välillä sekoittaen.
Anna puuron jäähtyä. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi vaahdoksi.
Eilen oli
mitä ihanin ilma ja tänään tuiskuttaa jälleen lunta.
Pienen pieni mainos!
MummonPajukori on auki (näyttely) Naantalin pääkirjastossa..
koko maaliskuun:)
Ihanaa päivää kaikille:)
Ihanaa päivää kaikille:)
NAM- kylläpä maistuisi puuro!
VastaaPoistaJa näyttelyäsi saattaisin käydä katsomassa myös...
:)
PoistaKauniin väristä puuroa, söin silmilläni, kun en tykkää puolukkaa syödä missään muodossa.
VastaaPoistaVoi harmi kun Naantaliin on niin pitkä matka !
Kyllä on niin ihana ja maukas puuro..tekis mieli maistaa.
VastaaPoistaPuolukka on mun lempi marja.
Oi,oi Anneli, puolukka kun on niin herkullinen marja:)
VastaaPoistaTuo vispipuuro on kyllä tosi herkullista,ja kuin samettia.
VastaaPoistaVoi herkku! Annoitpa hyvän vinkin. Kenties huomenna teen lappapuuroa ukolle ja ittelle.
VastaaPoistaNam miten herkullista puuroa. niin suussa sulvan pehmeän näköistä.
VastaaPoistaJa täällä alkoi tänään kanssa pysyttää lunta,on taas
niin talvista että!
Marjavispipuuro on todella herkullista. Tulee tehtyä nykyisin vaan tosi harvoin.
VastaaPoistatää on meidän perheen kestosuosikki. Puolukoille saa pakasteeseen varata syksyisin erityisen paljon tilaa.
VastaaPoistaOon tehnyt karpaloist ja karviaisista ja raparperistakin kokeilin vispipuuroa. Ja aina hyvältä maistui.
VastaaPoistaNAM :)...tuota minäkin söisin mielelläni, mutta eipä ole tullut moneen vuoteen tehdyksi.
VastaaPoistaVoi minäkin tykkään tuosta vatkatusta puurosta. Sääli kun elän niin kaukan etten voi tulla näyttelyysi. Onnea ja menestystä sinulle .
VastaaPoistaAah vispipuuro,nam <3 Täytyyköhän minunkin... :Onnea näyttelyysi!
VastaaPoistaPuolukoista tehty on parasta, itselläni niin monta mustaavinimarja pensasta että useinkin teen visparin siitä mehusta.
VastaaPoistaKevään odotusken iloa sinulle :D
Siellä sitten herkutellaan alvariina :)
VastaaPoistaOn aivan ihania käsitöitä näyttelyssä, suosittelen.
Vispipuuro on tosi hyvää.
VastaaPoistaOlisipa näyttelysi vähän likempänä, tulisin viivana.
Onnea näyttelyllesi :)
MInäpä keitin eilen ehtoolla sun innoittamana raparperivispipuuroa. Onpas se hyvää pitkästä aikaa!
VastaaPoistaTaatusti oli hyvää!
PoistaTuo on niiiiin hyvää, njam...
VastaaPoista