lauantai 6. heinäkuuta 2013

Enkelipallot?

Nyt postaan jotain aivan muuta kuin kädellä tekemistä!Onko teistä kellään kokemuksia tai tietämystä  enkelipalloista ja onko tämä sellainen?
"enkelipallot.jpg".

Ukko-kulta sanoo, että ne ovat  salaman vangitsemia pienhiukkasia..  taidan olla aika sähköinen kun ne ilmestyvät yleensä kuviin, jossa minä olen. 


Rakkaat blogiystävät, nytpä kysyn teiltä.. ilmestyykö teidän ottamiin kuviin joskus tällaisia palloja?
Itse ainakin uskon, näihin pieniin pyöreisiin enkelihahtuviin.


:)
-Tuta-16 kommenttia:

 1. Hyvänen aika :O
  Ei minun kuvissani ole tuollaisia näkynyt.... !
  Ihan pallo tuo on eikä ihan tavallinen. Sinussa on jotain taikaa !!!!

  VastaaPoista
 2. Hei! En ole itse "tavannut" kuvissa mutta olen joskus kuullut niistä. Selailin nettiä ja tässä osoitteita joista löytyy jotakin tietoa ja havaintoja. Voi olla että itsekin olet selaillut seuraavia linkkejä..

  http://www.seitsemastoista.com/enkelipallot
  http://www.tiede.fi/keskustelut/tekniikka-ja-energia-f1/enkelipallot-t56468.html

  http://www.google.fi/search?q=enkelipallot+kuvissa&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zS3YUfO7FInb4QS3x4DQBw&ved=0CDkQsAQ&biw=1024&bih=577

  http://fitnesesses.blogspot.fi/2013/03/enkelipallojen-kuvaaminen.html

  http://enkelinpolyatossuisa.blogspot.fi/2013/03/aurinko-energiaa-ja-enkelipalloja-u.html

  http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kulttuuri/4367-enkelitekstarit-ja-enkelipallot-hammentavat

  http://www.taivaankaari.fi/?p=product&id=68

  Hyvää päivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lukenut enkelipalloista ja omakohtainen kokemus tuli meditaatioretriitissä.voit katsella kuvia enkelipalloista blogissani : enkelienmatkassa/blogspot.fi. en usko että nämä ovat lika tai tomuhiukkasia.onko kuvasi otettu salamalla?miniäni - enkelinpölyä tossuissa blogista - kuvasi minut enkelipallojen ympäröivänä ja sanoi saavansa ne esiin käyttäessään salamaa.

   Poista
 3. ♥ Enkeli lentää liihottaa, sinulle onnea toivottaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihana enkelipallo! Silloin tällöin näitä tulee kuviini. Viimeksi niitä oli tosi paljon kuvissa, kun lapsenlapseni sai nimen.

  VastaaPoista
 5. Ei ole kokemuksia enkelipalloista.

  VastaaPoista
 6. Minulla tulee lähinnä taivaskuviin. Olen tosin ajatellut, että kameran sisään on päässyt pölyä, mutta ehkä se on enkelipölyä :)

  VastaaPoista
 7. Saitkin hyvän linkin ylemmässä kirjoituksessa.
  Tiedän näistä..yksi tuttavamme on lukenut näistä paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja heidän perheen valokuvissa esiintyy näitä aina. varsinkin heidän tyttären valokuvissa

   Poista
 8. Enkelipallot – orbs
  Enkelipallot, yksisarvispallot, englanniksi orbs, ovat pieniä valopalloja, jotka näkyvät digitaalikameroilla otetuissa valokuvissa. Jotkut voivat nähdä niitä myös omilla silmillään, jotkut henkisillä silmillään.

  Enkelipalloissa voi olla enkeleitä, arkkienkeleitä, elementaaleja, yksisarvisia, henkiä tai muita olemuksia henkiseltä puolelta. Jotkut orbit ovat yhdistelmä useammasta vierailijasta, esim arkkienkelit kulkevat usein yhdessä. Ylösnousset mestari kulkevat aina enkelin kanssa. Kuulemma siksi, että Mestarit muistavat minkälaista on olla ihmisenä, ja enkelit ovat mukana varmistamassa, etteivät he puutu elämäämme pyytämättä!

  Enkelipallon saaminen valokuviin riippuu kuvaajasta. Palloja saattaa ilmaantua kuviin, vaikka kuvaaja ei olisi juurikaan kiinnostunut henkisistä asioista eikä tietäisi mitä ne ovat. Yrittäminen ei kannata, mutta kun keskittyy avaamaan sydämensä ja pyytää, enkelit, keijut, yksisarviset ja muut voivat ilmaantua kuviin. Palloja tulee kuviin myös silloin, kun nautit kuvatessasi, iloitset ja tunnet rakkautta kohdetta kohtaan, eli aina, kun olemme viidennessä ulottuvuudessa.

  Enkelipallot voivat tuoda meille energiaa tai informaatiota. Enkelipallojen kuvia voi myös käyttää avuksi tietoisuuden kohottamisessa tai muussa. Enkelipallot vaikuttavat meihin, vaikkemme edes tietäisi mitä ne ovat. Jos katsoja on tietoinen energioista ja valmis vastaanottamaan energiaa, enkelipallo voi olla suureksi avuksi. Diana Cooper sanoo, että suojelusta tarvitessaan voi laittaa kuvansa tai nimensä Arkkienkeli Mikaelin orbin päälle, ja hän suojelee sinua. Parannusta varten kannattaa käyttää tietysti AE Rafaelin enkelipalloa, maadoituksessa AE Sandalfonia jne. Enkelipalloja kuvina tai kortteina voi ottaa mukaan meditaatioon, niitä voi katsella tai vaikka sujauttaa yöksi tyynyn alle.
  Enkelipalloista on kirjoja ainakin Diana Cooperilla, englanniksi ja myös suomeksi. Dianan sivuilla on enkelipallogalleria, jossa on todella mahtavia kuvia.

  http://www.seitsemastoista.com/enkelipallot


  Sarkka Sanoo:
  Tämän sain minä, kun siskoni ystävä huomasi minun kohdalla enkelopallon kuvassa!! Uskon kyllä, että ne tuo hyvää ja ovat tulleet suojelemaan tilaisuutta tai ihmistä :)

  VastaaPoista
 9. On kokemusta ja itse ainakin uskon tieteelliseen selitykseen; ne ovat pieniä hyönteisiä tai tomua/pölyä jotka heijastavat salaman takaisinpäin. Voi myös olla kirkkaalla säällä linssiheijastuma jos salamaa ei käytetä tai esim. juuri hyönteisen siivistä tullut heijastuma. Periaatteessa voisi olla myös mikroskoopinen lika kennossa/pölyä linssissä mutta kokemuksella sanoisin että niistä muodostuva kuvio ei ole tuollainen. Toisesta pitäisi tulla musta läntti ja toisesta vain sumuinen vaalea kohta. Että pölyä it is!
  Minusta olisi kiva saada kyllä kummitukset kuvaan, niitä kun on tämän elämän aikana tullut tapailtua välillä liiankin tiheään. Äitin luona asustavan saattaisi vielä saada kun hänet pystyy "näkemään"; valo taittuu siinä kohdin eri tavalla missä tämä vanhaksi herraksi nimeämäni aave on. En kyllä usko yliluonnolliseen mutta elänyt tapahtumien aj asioiden keskellä joita tiede eikä järki ole osannut selittää niin jotenkin sen ottaa sitten yhtä itsestäänselvyytenä kuin kuusen kuusikossa. (Keijuihin minä kyllä sitten ihan uskon vaikkei niistä todisteita olekaan)

  VastaaPoista
 10. Jos haluatte lisää varmuutta enkelipallojen kuvaamiseen, niin voin järjestää koulutusta http://mielikuva.wordpress.com/2013/12/24/enkelipallot/

  VastaaPoista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio